Login

Computer Tips

Gepubliceerd: 2016-09-04 11:03:17 | Door tempesta | 673x bekeken |

Intro

Lees in dit artikel over de verschillende mogelijkheden om het beeld door te zetten van een DisplayPort naar een monitor of beamer met een ander type poort.

De verschillende DisplayPort Adapters

De DisplayPort naar DVI Adapter

http://www.actiekabel.nl/displayport-naar-dvi-adapter/

 

Hiermee sluit je iedere DVI monitor aan op je pc, laptop of Mac. Verder geeft dit je de mogelijkheid om je productiviteit te vergroten dankzij een tweede monitor. De helderheid van het beeld vergroot en je bereikt HD-kwaliteit.

Qua prijs is dit de voordeligste plug-and-play oplossing voor het aansluiten van een DVI monitor op een DisplayPort. Als extra werkt deze actieve adapter volledig plug-and-play. Hij wordt direct herkend door zowel de computer als het beeldscherm. De DisplayPort adapter ondersteunt resoluties tot 1080P (Full HD).

 

Deze adapter is bijzonder geschikt voor zowel desktops en laptops. Deze voordelige DisplayPort adapter kun je ook gebruiken om een tweede beeldscherm (DVI-I of D) wilt aansluiten en maar één DVI-poort ter beschikking hebt.

 

DisplayPort naar HDMI Adapter

http://www.actiekabel.nl/displayport-naar-hdmi-adapter/

 

Hiermee sluit je je computer aan op iedere HDMI-monitor of beamer. Je kunt bovendien meer verwezenlijken tegelijkertijd dankzij een tweede monitor. De beeldkwaliteit wordt helderder dan ooit door de omzetting naar HD-kwaliteit.

 

Dit is met stip de voordeligste plug-and-play oplossing voor het aansluiten van een HDMI kabel op een DisplayPort. Deze adapter laat je toe om op eenvoudige wijze ieder toestel met een vrije DisplayPort aan een HDMI monitor of projector te koppelen. Omwille van de plug-and-play techniek wordt de adapter direct herkend door zowel de computer als het beeldscherm. De converter ondersteunt Full HD (1080p) beeld.

 

De adapter is uitermate geschikt voor desktops en laptops. Deze betaalbare DisplayPort adapter is ook geschikt om een tweede HDMI-scherm aan te sluiten en je enkel één HDMI-poort op je toestel hebt.

 

Wat heb je hiervoor nodig?

Een vrije vrouwelijke DisplayPort aansluiting op de computer.

Een monitor met een vrije HDMI vrouwelijke aansluiting.

HDMI kabel om de adapter met het beeldscherm te verbinden

 

DisplayPort naar VGA Adapter

http://www.actiekabel.nl/displayport-naar-vga-adapter/

 

Deze adapter kun je aansluiten op iedere VGA-monitor of beamer. Dankzij een tweede monitor kun je meerdere taken tegelijk aan. De beeldkwaliteit wordt haarscherp in HD omgezet. Een voordeligere prijs voor een Display Port-VGA oplossing zal je in Nederland niet vinden.

 

Deze bijzonder handige adapter laat je toe om eenvoudigweg iedere configuratie met een vrije Display Port aan een VGA monitor of projector te koppelen. Deze actieve adapter werkt volledig plug-and-play en wordt direct herkend door de computer en het beeldscherm. De converter ondersteunt Full HD (1080p) beeld.

 

De adapter werkt uitstekend samen met desktops en laptops. Deze voordelige Display Port adapter biedt ook uitkomst als je een tweede VGA-scherm wilt aansluiten en maar beschikking hebt over één VGA-poort.

 

Wat heb je hiervoor nodig?

·             Een vrije vrouwelijke Display Port in de computer.

·             Monitor met een vrije vrouwelijke VGA poort.

·             Een VGA kabel voor het verbinden van adapter met beeldscherm.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieTempesta


Like deze focus


Naar boven
Feedback