Login

Beste tablet van 2013 is de iPad Air!

Gepubliceerd: 2014-07-31 11:11:03 | Door RBOnline | 1009x bekeken |

Ken je de iPad Air al? Maak kennis met de beste tablet van 2013!

Beste tablet van 2013 is de iPad Air!

De iPad Air ligt inmiddels al weer enkele maanden in de winkels en verkopen tot op heden als warme broodjes. Hetzelfde geldt overigens voor de iPad Mini Retina, welke ook prima verkoopresultaten kent. Niet voor niet natuurlijk, aangezien de iPad Air op dit moment veruit de beste tablet op de markt is, mede door de spectaculaire nieuwe upgrades. Wat te denken van bijvoorbeeld de behuizing, welke ontzettend dun is. Het toestel is daarnaast ontzettend licht qua gewicht en super snel in gebruik, dankzij de nieuwe A7- processor.

iPad Air of iPad Mini Retina?

Ben je op zoek naar meer informatie over de iPad Air, neem dan eens een kijkje op iPad-Air.nl.

Wanneer je de nieuwe iPad Air wil aanschaffen, heb je de keuze uit de normale iPad Air, maar ook de kleinere variant; de iPad Air Mini Retina. Het enige dat anders is, is het formaat. Beide iPad’s kennen qua specificaties namelijk geen verschillen. Dat wil zeggen; beide tablets hebben dezelfde krachtige A7- processor, dezelfde resolutie en een zelfde levensduur.

Wat is er anders aan de iPad Air in vergelijking met de iPad 4 zul je je misschien afvragen? Het antwoord is simpel, genoeg! Zo is de iPad Air bijvoorbeeld 30% lichter en zijn de randen rondom het scherm aanzienlijk kleiner geworden. Dit heeft als gevolg dat de iPad Air ook een stuk prettiger in de hand ligt. De tablet is perfect met één hand te bedienen.  

We kunnen eigenlijk weinig negatiefs verzinnen over de iPad Air. Wil je een iPad Air kopen op internet in combinatie met een abonnement, dan is het enige nadeel misschien dat je oude lader niet meer compatibel is met de nieuwe iPad Air. Hetzelfde geldt voor de covers. Bestel dus direct even een nieuwe cover mee voor je nieuwe Air.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRBOnline


Like deze focus


Naar boven
Feedback