Login

4 manieren om jouw iPhone weer aan te krijgen

Gepubliceerd: 2015-12-30 07:56:32 | Door Femke Nijkerk | 897x bekeken |

Heb je ook wel eens meegemaakt dat jouw iPhone plotseling niet meer aan gaat? Waarschijnlijk heb je geen idee waar dit aan kan liggen en zit je met de handen in het haar. Hoe ga je dit nu oplossen als je niet weet waar het probleem zit? In dit artikel bespreken we 4 manieren die je kunt gebruiken om jouw iPhone weer werkend te laten worden. Benieuwd welke dat zijn?

1.  Opladen

Het kan natuurlijk zijn dat je batterij leeg is en dat je deze weer moet opladen. Zie je een batterij in beeld verschijnen met een rode streep erin, wees dan niet getreurd. Dit betekent dat de accu aan het opladen is en dat het een paar minuten kan duren voordat de iPhone weer aan gaat. Het beste is dan om de iPhone helemaal naar 100% op te laden en niet tussentijds uit het stopcontact te halen. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor de batterij.

2. Helemaal opnieuw opstarten

Zit het probleem niet bij het opladen en gaat deze ook niet aan als de batterij helemaal vol is? Dan ligt het probleem ergens anders. Probeer in dat geval het opstarten te forceren door de homeknop en de powerknop tien seconden lang ingedrukt te houden. Als het goed is moet je dan het Apple logo weer in beeld zien verschijnen, waardoor je weer gebruik kunt maken van je toestel. 

3. iTunes

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat deze manier ook niet werkt. In dat geval kan je de iPhone het beste aan je computer koppelen en contact maken met iTunes. Sla vervolgens je contacten en bestanden op zodat deze niet verloren gaan. Binnen iTunes zie je dan een knop met 'herstel iPhone' staan. Druk hierop en wacht af wat er gebeurt. Het toestel vraagt waarschijnlijk of je een update wilt doorvoeren. Bevestig dit en iTunes gaat voor jou aan de slag met de nieuwe iOS-versie. 

4. Neem contact op met een specialist 

Mochten alle bovenstaande oplossingen niet werken, neem dan contact op met een specialist voor iPhones. Zij kunnen voor jou een Apple reparatie uitvoeren om te kijken waar het probleem zich bevindt en hoe ze dit gemakkelijk kunnen oplossen. Zodoende kan je dan toch uiteindelijk weer van jouw toestel genieten. 
Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback