Login

Weddenschappen op sport

Gepubliceerd: 2016-11-23 14:55:22 | Door Femke Nijkerk | 981x bekeken |

Tegenwoordig is het mateloos populair om geld in te zetten op sportwedstrijden. Dit komt doordat veel mensen een duidelijke mening hebben over een eventuele winnaar en de winsten redelijk hoog liggen. Er zijn wel een aantal punten waarop gelet moet worden, want een verstandige weddenschap plaatsen gaat niet over één nacht ijs.

Verstandig beginnen

Bent u van plan om te beginnen met voetbal weddenschappen? Dan doet u er goed aan om allereerst kleine bedragen in te zetten. Zo kunt u ervoor kiezen om tien euro in te zetten of nog beter; verspreidt de kansen en plaats dus meerdere weddenschappen. Zo zal er niet op één weddenschap risico worden gelopen en is de kans op het verliezen van geld een stuk minder.

Naast de hoeveelheid geld moet er ook gekeken worden naar het soort weddenschappen dat er geplaatst wordt. Zo doet u er goed aan om geen rijtjes te maken van verschillende sportwedstrijden, maar op enkele wedstrijden in te zetten. Het risico bij meerdere wedstrijden verdubbeld natuurlijk en dit wilt u voorkomen. Zet dus enkel in op losse wedstrijden en de voorkeur gaat uit naar live biedingen. Bekijk de wedstrijd en voorspel aan de hand van de eerste minuten in wie zijn voordeel de wedstrijd uit zal pakken.

Zo werken wedkantoren

Natuurlijk heb je de spelers die aan de ene kant geld inzetten en hopelijk winnen, maar er zijn uiteraard ook wedkantoren in dit spel betrokken. Wedkantoren bouwen in de loop der jaren een klantenbestand op en soms wordt er een gigantisch bedrag gewonnen. Deze wordt dan ook met enige liefde uitbetaald door de organisatie, want dit levert hen alleen maar positieve berichtgevingen op.

Door de vele verschillende spelers zijn er veel wedkantoren die werken met categorieën op het gebied van de spelers. Er zijn “sharks” en “whales”. De sharks zijn de (semi) professionele gokkers en wanneer zij na lange tijd weer een weddenschap plaatsen gaan alle alarmbellen bij het bedrijf af. De whales zijn de personen die voor hun plezier een gokje wagen en hier wordt vrijwel geen toezicht op gehouden. Natuurlijk zijn er gevallen waarbij het voor een kantoor noodzaak is om de spelersgeschiedenis te bekijken, maar in veel gevallen zijn dit unieke winsten.

Tegenwoordig zijn er ook steeds meer illegale wedkantoren die aan het licht komen. Deze partijen dragen geen kansspelbelasting af en hebben ook geen vergunning om dergelijke werkzaamheden te volbrengen. Deze worden wel hard aangepakt door de overheid, want ze lopen enorm veel geld mis natuurlijk. Hierdoor blijven alleen maar de legale en dus betrouwbare partijen over en dit is positief voor de bezoekers van (online) casino’s. 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback