Login

Voor de échte voetbalfan

Gepubliceerd: 2016-10-27 08:12:14 | Door Femke Nijkerk | 915x bekeken |

Ben jij altijd bezig met voetbal? Door zelf te voetballen bij een vereniging, maar ook de verrichtingen van jouw favoriete club te volgen? Door naar wedstrijden te gaan en eindtoernooien zoals het EK en WK fanatiek te volgen? Wij denken en dromen voetbal en zijn er voor iedereen die deze passie met ons deelt.

Door Voetbalshirtskoning

Op de website van voetbalshirtskoning.nl vind je namelijk een breed aanbod van goedkope voetbalartikelen. Dat betekent goedkope voetbalschoenen, maar ook aanbiedingen van voetbalshirts en accessoires zoals ballen, drinkbekers en boeken. Elke voetbalfan verdient namelijk de kans om tot scoren te komen. Of dat nu op het veld is of als fan maakt daarbij niet uit. Voetbal kan namelijk op verschillende manieren worden beleefd. 

De ontwikkeling van voetbal merchandising

Voetbal heeft zich door de jaren heen steeds meer ontwikkeld. Tactieken zijn anders, het spel is strategischer en het geld steeds een steeds belangrijkere rol. Ook de voetbalmode is veranderd. Shirts zijn steeds strakker, schoenen zijn steeds kleurrijker en broekjes zijn weer langer geworden. Voetbalkeus probeert alles uit de voetbal merchandising te bundelen en zorgt daarom voor een handig overzicht van de laatste aanbiedingen. Van de nieuwste modellen schoenen tot de uitverkoop van voetbalshirts. Maar ook keeperskleding en zelfs overige producten als ballen en scheidsrechterskleding wordt niet vergeten. Voetbal is weliswaar vergankelijk, maar Voetbalkeus past zich aan.

Scoren voordat het duel begint

Voor jou als fan betekent dat je kunt kiezen uit de laatste aanbiedingen. Door een zoekopdracht op te geven zie je meteen waar je het goedkoopst uit bent. Je kunt daarbij handige filters meegeven zoals merk, maat en budget. Zo weet je dat je de meest interessante producten te zien krijgt. Wanneer jij jouw beslissing hebt gemaakt hoef je alleen maar verder te klikken en wordt je naar de betreffende shop begeleidt. Zo scoor jij al voordat je ook maar aan de bal bent geweest. 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback