Login

Speedo Zwembril

Gepubliceerd: 2014-03-20 12:35:08 | Door iivvvii | 1388x bekeken |

Speedo zwembril naar je wens

Je kunt de Speedo zwembril volledig naar wens samenstellen, door een keuze te maken uit een van de modellen die er beschikbaar zijn. Sport je graag met de bril en is het van belang dat je oogcontact met anderen kunt vermijden, of train je graag langere tijd en vind je het vooral belangrijk dat de zwembril lekker zit? Dit zijn verschillende doelen, maar in de beide gevallen kun je met een Speedo zwembril uitstekend uit de voeten. Kies onder andere het type glazen en let vervolgens ook goed op het materiaal van de hoofdband.

Heldere of spiegelende glazen

Speedo Zwembril

Indien je gebruik maakt van heldere glazen kun je daar uitstekend doorheen kijken, maar zijn je ogen bovendien zichtbaar voor anderen. Met name de topsporters verkiezen over het algemeen een Speedo zwembril met spiegelende glazen. Dit zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om oogcontact met andere sporters te maken, waardoor er geen sprake kan zijn van afleiding. Daarnaast gebruiken de sporters in het open water over het algemeen een Speedo zwembril met een UV-filter. Dit voorkomt dat je last krijgt van schitteringen van het zonlicht in het water, zodat je op een prettige manier richting de finish kunt zwemmen.

Comfortabele hoofdband zwembril

Houd er daarnaast rekening mee dat het van belang is om een Speedo zwembril met een comfortabele hoofdband aan te schaffen. De Speedo zwembril staat bekend om de dubbele hoofdband, die er onder andere voor zorgt dat er minder druk op de band komt te staan. Deze ‘snijdt’ hierdoor minder in je hoofd, waardoor je zal merken dat je ook langere tijd met de bril kunt zwemmen, zonder dat je daar snel last van zal hebben. De Speedo zwembril vormt in de meeste gevallen een uitstekende keuze, zowel wanneer je graag wedstrijden zwemt, als wanneer je recreatief in het water ligt en op zoek bent naar een zwem- of duikbril.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieIivvvii


Like deze focus


Naar boven
Feedback