Login

Zulke goedkope authentieke WK Voetbal shirts?!

Gepubliceerd: 2014-05-28 10:57:08 | Door LuckyFashion | 1590x bekeken |

De officiele voetbalshirts die onze jongens in Brazilie dragen zijn ook in ons land te koop

Zulke goedkope authentieke WK Voetbal shirts?!

Voor de echte voetbalfans zijn de unieke oranje shirts Nederland thuis Authentic 14/16 een musthave! Je hebt natuurlijk de namaak oranje shirts die je gratis bij een kratje bier krijgt, of de gewone oranje shirts, maar het officiële Nike wedstrijdshirt van het Nederlands elftal die hier in hun wedstrijden gaan spelen tijdens de WK voorzien van een witte leeuw op de linkerborst en de ventilatie gaatjes? Die is moeilijker verkrijgbaar

Steun onze jongens in Brazilië!

Zulke goedkope authentieke WK Voetbal shirts?!

Hup Holland Hup! Ga je voor de authentieke versie dan moet je wel even wat neerleggen bij de voetbalbond, en wel zo'n € 120,00! Maar dat hoeft niet zo te zijn! De populaire webshop Luckyfashion verkoopt deze voetbalshirts tegen een zwaar gereduceerd tarief. Voor € 92,50 heb je het shirt morgen al in huis, als je bestelt voor 16:30 uur!
Verwar dit shirt niet met de fan versie die in vele sportwinkels te koop zijn, die zijn goedkoper omdat die onder ander niet voorzien zijn van de speciale lasercut holes voor ventilatie en andere details. Deze shirts zijn tevens Dri-Fit zoals je van kwaliteitskleding mag verwachten en speciaal ontworpen voor het WK!

En voor de fans van Van Persie is er een collector item op de markt gebracht, maar slechts in beperkte oplage voorhanden. Het officiele shirt dat Van Persie ook zal dragen tijdens de wedstrijden.

Neem gauw een kijkje op www.luckyfashion.nl


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLuckyFashion


Like deze focus


Naar boven
Feedback