Login

Feyenoord zondag favoriet in de Kuip tijdens de Klassieker?

Gepubliceerd: 2014-02-28 09:43:38 | Door RickdeJ | 994x bekeken |

Feyenoord zondag favoriet in de Kuip tijdens de Klassieker?

De wedstrijd van het jaar

Zondag aanstaande zal het hart van menig voetballiefhebber weer sneller kloppen als de klassieker van het Nederlandse voetbal weer op het programma staat: Feyenoord-Ajax, in De Kuip dit maal dus. Zal het de Rotterdammers onder leiding van Ronald Koeman gaan lukken de punten thuis te houden?

Feyenoord-Ajax

Feyenoord-Ajax kopen

Vind u "Feyenoord zondag favoriet in de Kuip tijdens de Klassieker?" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Feyenoord zondag favoriet in de Kuip tijdens de Klassieker?

Als we naar de stand kijken in de Eredivisie zien we een verschil van maar liefst 9 punten tussen de koploper en Feyenoord. Maar het was een roerig weekje voor de Amsterdammers die donderdagavond in Salzburg wederom de bietenbrug op gingen (3-1). Tel daarbij op dat deze wedstrijd natuurlijk altijd op zichzelf staat en het kan gaan spoken in een kolkende Kuip. Wederom zonder uit-supporters helaas.

Feyenoord favoriet bij de bookmakers

Het is dan ook niet heel toevallig dat de Rotterdammers als favoriet worden gezien bij bookmakers zoals Unibet. Het thuisvoordeel en de klap die de Amsterdammers te verwerken hebben gekregen zijn logische verklaringen hiervoor. Feyenoord kan zondag gewoon beschikken over zijn topspits Pélle na diens uitspattingen na de wedstrijd tegen FC Twente. Dat zal opgelucht ademhalen geweest zijn voor iedere Feyenoord-fan wetende dat hij degene is die de ban zal moeten gaan breken zondagmiddag in Rotterdam.

Geen uitpubliek wederom

Dat het een mooie middag gaat worden staat buiten kijf en wat de eindstand ook zal worden, het zal een heuse strijd zijn. "Voetbal is oorlog" zei wijlen Rinus Michels ooit pakkend. En als het tijdens één wedstrijd oorlog is, dan is het deze wel. Het ontbreken van uitpubliek is de enige smet. Er zal toch ooit eens een oplossing gevonden moeten worden voor dit probleem, en vooral degenen die er verantwoordelijk voor zijn moeten bij zichzelf te rade gaan. Bij De Klassieker hoor nu eenmaal publiek dat twee kanten op schreeuwt, zingt en juicht. Pas dan is het feest compleet. Wat het gaat worden? We gaan het aanstaande zondag zien vanaf 14.30 uur in de Kuip. (Mijn voorspelling 1-1)


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRickdeJ

RickdeJ


Like deze focus


Naar boven
Feedback