Login

Een nieuwe held

Gepubliceerd: 2014-11-20 13:02:33 | Door Dvanderlinden | 1438x bekeken |

Een nieuwe held

Niet veel voetbalclubs kunnen zeggen dat ze een spits hebben die 1 op 1 loopt en dus tot nu toe elke wedstrijd heeft gescoord voor zijn club. FC Utrecht kan dat, op het moment van schrijven, wel. Maar goed: Ruud Boymans heeft dan ook pas drie wedstrijden voor FC Utrecht op zijn naam staan.

Het FC Utrecht-hart

Het FC Utrecht-hart kopen

Vind u "Een nieuwe held" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen


De Limburgse spits kwam afgelopen zomer naar Stadion Galgenwaard en werd door de fans al als verlosser gezien zonder dat hij ook maar een bal geraakt had. Een schouderblessure gooide roet in het eten, maar tegen FC Groningen kwam hij dan eindelijk aan een invalbeurt toe. En hoe: Boymans maakte meteen de winnende goal.

De spits wordt in Utrecht nu al gezien als een held. Het is ook een typische FC Utrecht-spits. Groot en sterk. Hij heeft een neusje voor de goal en is niet vies van hard werken. Boymans schuwt de duels niet en sleurt en trekt negentig minuten voor zijn ploeg.

Boymans begon zijn loopbaan bij Fortuna Sittard in december 2007. Via VVV Venlo kwam hij terecht bij AZ. Daar kwam hij niet aan spelen toe. Er waren verhuurperiodes aan NEC en Willem II. FC Utrecht bevrijdde hem in de zomer van 2014. En hij bevrijdde FC Utrecht.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


FC Utrecht Wekker - Rood

FC Utrecht Wekker - Rood kopen

Vond u "Een nieuwe held" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDvanderlinden

Dvanderlinden


Like deze focus


Naar boven
Feedback