Login

Duikbril

Gepubliceerd: 2013-12-17 14:30:53 | Door iivvvii | 1851x bekeken |

Waar heb je een duikbril voor nodig

Duikbril

Bij het zwemmen of duiken is het handig dat je ogen niet vol lopen met water. Een duikbril kan hierbij uitkomst bieden en helpt je ogen beschermen tegen prikkend chloorwater. Zonder duikbril kan het zo zijn dat je uit het zwembad komt met rode en jeukende ogen. Dat is voor niemand fijn.

Duikbril voor het snorkelen of duiken

Om onder water goed te kunnen zien is een duikbril bij het duiken of snorkelen natuurlijk een must. Door een nogal technisch verhaal over de breking index tussen glas, water en lucht maakt een duikbril het mogelijk om onder water zonder problemen te kunnen zien. 
Eén van de belangrijkste redenen om te gaan snorkelen of duiken is natuurlijk het ontdekken van de bijzondere onderwater wereld. Het onder water kunnen zien is dan ook van groot belang.

Duikbril tijdens het zwemmen

Duikbril

Ook bij het zwemmen is onder water kunnen kijken van belang. Maar de belangrijkste reden om een duikbril te dragen tijdens het zwemmen is comfort. Doordat er geen water in je ogen komt kan je probleemloos een uur achter elkaar zwemmen. Zonder de duikbril zouden je ogen al na een half uurtje rood doorlopen zijn.
Een ander voordeel van een duikbril is de mogelijkheid tot het inschatten van afstanden. Dit kan een groot voordeel zijn bij zwemwedstrijden waarin het maken van een goed keerpunt erg belangrijk is.

Duikbril kopen

Een duikbril kopen kan eenvoudig online. Webshops hebben een enorm assortiment aan duikbrillen en voor elke zwemgelegenheid is er wel een specifieke duikbril te koop. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieIivvvii


Like deze focus


Naar boven
Feedback