Login

De trend voor 2015: Zaalvoetbal!

Gepubliceerd: 2015-01-15 17:00:03 | Door Sanneb | 1098x bekeken |

Hier leest u alles over zaalvoetbal!

Waar veel sporten steeds minder leden krijgen zijn er een aantal sporten die steeds groter worden. Goede voorbeelden hiervan zijn hockey en zaalvoetbal. Hockey is al jaren een steeds groter wordende sport in Nederland. Het is een keurige team sport en dat trekt mensen aan. Zaalvoetballen is de laatste twee jaar steeds groter geworden. De grote broer van deze sport is het veldvoetbal. Deze sport loopt steeds sneller terug. Het is steeds moeilijker om 11 spelers plus een aantal wissels op de been te krijgen. Dit is de één van de redenen dat steeds meer mensen kiezen voor zaalvoetbal.

Zaalvoetbal speel je met 5 spelers. Het zijn 4 veldspelers en één keeper. Met één a twee wissels erbij heb je ruim genoeg om een wedstrijd te spelen. Een ander voordeel is dat zaalvoetbal in een zaal wordt gespeeld. Een wedstrijd wordt dus niet beïnvloed door het weer. De wedstrijden die via de KNVB lopen worden altijd doordeweeks in de avonduren gespeeld. Dit zijn ideale tijden voor mensen met een baan.

In 2014 is het aantal zaalvoetballers met 30% gestegen ten opzicht van 2013. Dit is een behoorlijke stijging. Ook het aantal zaalvoetbalclubs is de laatste jaren gestegen. Zaalvoetbal via de KNVB is er niet alleen maar meer voor mannelijke senioren. Er zijn door de KNVB ook competities opgezet voor jeugdige leden en vrouwen. De laatste jaren is het niveau in Nederland behoorlijk verbeterd. De Nederlandse topploegen kunnen zicht redelijk meten met de subtop van Europa. In 2020 moet Nederland tot de Europese top behoren.

Met de opkomst van het zaalvoetbal is het aantal merken en modellen zaalvoetbalschoenen ook gegroeid. Er zijn veel nieuwe merken bij gekomen. Ook hebben de grote merken zoals Adidas, Nike en Cruijff steeds meer nieuwe schoenen op de markt gebracht. Doordat er steeds minder sportzaken in de Nederlandse steden te vinden zijn en de voorraad zaalschoenen schaars is in de winkels kiezen steeds meer consumenten ervoor om de zaalvoetbalschoenen online te bestellen. De keus en voorraad online is veel groter. Een webshop waar zaalvoetbalschoenen kan kopen is zaalvoetbalschoenen.NL. Via deze link kunt u deze website bezoeken en een kijkje nemen in het assortiment van deze webshop!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback