Login

De nieuwe gadget: Fitbit Flex

Gepubliceerd: 2014-06-20 09:36:56 | Door Dfeer | 1141x bekeken |

De nieuwe gadget: Fitbit Flex

Dagelijks komen er weer nieuwe gadgets op de markt. Het is zo gek niet te bedenken of het is wel mogelijk tegenwoordig.

Er zijn steeds weer nieuwe ontwikkelingen die er voor zorgen dat er nieuwe gadgets op de markt kunnen komen. Vandaag de dag wordt er dan ook veel gesproken over de nieuwste gadget: de Fitbit Flex.

Wat is de Fitbit Flex?

Benieuwd naar het aantal stappen dat je op een dag zet, naar jouw slaap patroon of naar hoe actief jij nou daadwerkelijk bent op een dag? Dan is de Fitbit Flex jouw ideale gadget. Deze armband met een zeer stijlvolle look beschikt over deze en nog vele andere mogelijkheden.

Hoe kun je de resultaten bekijken?

Om de resultaten van de Fitbit Flex te bekijken is het belangrijk om over een bepaalde app te beschikken. Deze kunnen mensen met hun telefoon downloaden om deze vervolgens te koppelen aan de Fitbit Flex. Mocht je niet over de juiste telefoon beschikken om deze app te downloaden, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van de computer. Op deze manier is het voor iedereen toegankelijk om gebruik te kunnen maken van de Fitbit Flex.

Waar wordt de Fitbit Flex voor gebruikt?

De Fitbit Flex kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kan het een goed hulpmiddel zijn voor het behalen van een bepaald doel, bijvoorbeeld afvallen. Door steeds weer jezelf te verbeteren en actiever te worden kun je dit doel bereiken. De gegevens die de Fitbit Flex opvangt kunnen daar erg handig bij zijn. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback