Login

Belkin stopt met sponsoring wielerploeg

Gepubliceerd: 2014-06-17 07:31:16 | Door Dvanderlinden | 1126x bekeken |

Belkin stopt met sponsoring wielerploeg

Belkin stopt eind 2014 met de sponsoring van de Nederlandse wielerploeg. Dat maakte de teamleiding vandaag bekend. De leiding van de wielerploeg is verrast door het besluit van het Amerikaanse bedrijf.

Laurens ten Dam

Laurens ten Dam kopen

Belkin-renner Laurens ten Dam heeft een biografie.

Bestellen

'Wij zijn erg teleurgesteld dat deze prille samenwerking niet verder reikt', aldus manager Richard Plugge. Belkin werd vorig jaar sponsor met het voornemen om zich minstens voor 2,5 jaar aan de ploeg te binden. Het wielerteam reed tot dan onder de naam Blanco, nadat Rabobank eind 2012 wegens het dopingverleden was gestopt.

Toch ziet Plugge de toekomst positief tegemoet: 'We gaan direct op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor en de komende periode met veel vertrouwen tegemoet. We verwachten vanaf 2015 een nieuwe hoofdsponsor op het shirt te hebben. We waren al in gesprek met subsponsors en er zijn zelfs commerciële mogelijkheden voor de komende Tour de France.'

Belkin, een Amerikaans technologiebedrijf, stapte vorig jaar in de wielersport om haar naamsbekendheid te vergroten in Europa. De Amerikanen kiezen nu voor een nieuwe strategie door zich te richten op wereldwijde bekendheid van haar producten.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


De kale berg

De kale berg kopen

Alles over de Mont-Ventoux

Bestellen
Handboek Tour de France 2014

Handboek Tour de France 2014 kopen

Ben jij al klaar voor de Tour de France?

Bestellen
Tour De France 2014

Tour De France 2014 kopen

Rij nu zélf mee vanuit je luie stoel!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDvanderlinden

Dvanderlinden


Like deze focus


Naar boven
Feedback