Login

Post van Obama op jouw deurmat?

Gepubliceerd: 2014-01-03 13:32:07 | Door Pieter ten Cate | 2147x bekeken |

Post van Obama op jouw deurmat?

Zoiets zou PostNL nou nooit overkomen ;)

Het zou je maar gebeuren; loop je nietsvermoedend half slaapdronken naar de deurmat, vind je daar ineens post van president Obama. Het overkwam een gezin in de Amerikaanse stad Chicago. De post uit het Witte Huis die eigenlijk bedoeld was voor de peettante van de dochters van Obama werd per ongeluk op het verkeerde adres afgeleverd.

Een extra kerstcadeautje

Zoals te zien in de video eindigde Alane Church met een extra cadeau op de bodem van een doos met kercadeaus die wel voor de familie bedoeld was. Hoogst waarschijnlijk is het boek daar terecht gekomen toen de cadeaus in een nieuwe doos zijn gestopt om één of andere reden.

Een pakketje van de president van de Verenigde Staten krijg je niet iedere dag, en daarom werd de vrouw uitgebreid geïnterviewd zoals te zien in de onderstaande video.


Het mooie fotoboek was gericht aan "Mama Kaye en Papa Wellington", met als afzender Barack Obama en vrouw + kinderen. De peettante Eleanor Kaye Wilson liep dankzij het voorval bijna het mooie cadeau met foto's vol herinneringen mis.

Uiteraard is het vrij serieus als de post uit het Witte Huis niet op haar bestemming beland en wordt er een onderzoek ingesteld door het postbedrijf om te achterhalen wat er precies is misgegaan. Een dergelijke nationale openbaring van verkeerde levering is nou niet bepaald goede reclame voor het postbedrijf.

Foto afkomstig van Pixabay.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Barack Obama

Barack Obama kopen

Dit is de langverwachte biografie van Barack Obama. Een portret van de politicus als jonge man. Barack Obama is gebaseerd op brieven, dagboeken en honderden gesprekken met vrienden, collega’s, medewer

Bestellen
Philips Senseo Latte Duo HD7855/60 Koffiepadmachine - Ochtendmist en Zwart

Philips Senseo Latte Duo HD7855/60 Koffiepadmachine - Ochtendmist en Zwart kopen

Philips Senseo Latte Duo HD7855/60 Koffiepadmachine - Ochtendmist en Zwart Philips Senseo Latte Duo HD7855/60 Koffiepadmachine - Ochtendmist en Zwart Philips Senseo Latte Duo HD7855/60 K

Bestellen
Apple TV 3 (MD199NF/A) - 2012

Apple TV 3 (MD199NF/A) - 2012 kopen

1080p HD-films bekijken, YouTube- en Vimeo-video's afspelen, MLB-wedstrijden, Genieten van muziek en foto's van iCloud en live of on demand.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback