Login

Vakantietips voor een vakantie in Nederland

Gepubliceerd: 2015-06-09 20:23:13 | Door VM | 1070x bekeken |

Vakantietips voor een vakantie in Nederland

Vakantietips voor een vakantie in Nederland

Als Nederlanders op vakantie gaan, dan kiezen veel Nederlanders voor het buitenland. Populaire bestemmingen zijn Frankrijk en Duitsland. Maar waarom zover reizen als we ook in eigen land fantastisch vakantie kunnen vieren? Nederland is een schitterend land en heeft heel veel te bieden. Of dit nu is voor een lang verblijf of voor een weekendje weg. De mogelijkheden zijn enorm!

Waddeneilanden

Wat dacht je van vakantie op de Waddeneilanden? Alleen al de reis er naar toe is een geweldige belevenis. De wind door je haren, de frisse zeelucht en het schitterend uitzicht over de Noordzee. Een geweldige vakantiebestemming voor elk seizoen! In de zomer genieten van de zon en het bruisende eilandleven en in de herfst en winter kan je er heerlijk tot rust komen en uitwaaien aan het strand. De keuze aan vakantieverblijven is groot. Van een lekker luxe hotelkamer tot een vakantiepark op Texel.

Zuid-Limburg

Nog zo’n pareltje is Zuid-Limburg. Het landschap is hier schitterend met glooiende heuvels, groene weilanden en holle wegen die worden afgewisseld met vakwerkhuisjes en oude boerderijen. In dit fraai stukje Nederland kan je eindeloos wandelen en fietsen. Of wat dacht je van een bezoekje aan het Drielandenpunt of daal af in de mergelgrotten? Shoppen, lekker eten en een terrasje pikken kan tijdens een weekendje Maastricht. Wil je weten wat er te doen is - lees: wat is er te doen in Maastricht. Kortom, waarom naar het buitenland als we in Nederland ook schitterende vakantie regio’s hebben.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieVM


Like deze focus


Naar boven
Feedback