Login

Wintersportvakantie Oostenrijk

Gepubliceerd: 2014-11-20 23:15:40 | Door korting | 1311x bekeken |

Wintersportvakantie in Oostenrijk met verblijf in hotel

Wintersportvakantie Oostenrijk

Wanneer je liever niet in een appartement wilt verblijven tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk, dan kun je ervoor kiezen om te verblijven in een van de vele hotels die je er kunt vinden.

Wintersportvakantie in Oostenrijk met verblijf in hotel

Wanneer je liever niet in een appartement wilt verblijven tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk, dan kun je ervoor kiezen om te verblijven in een van de vele hotels die je er kunt vinden. Je kunt hierbij kiezen uit een low-budget vakantie waarbij je kiest voor een wat goedkoper hotel en je zelf zorgt dat je ergens gaat ontbijten of dineren of je kiest voor luxe. Indien je kiest voor luxe heb je de keuze uit half- of volpension.

Bij halfpension zijn ontbijt en diner inbegrepen, bij volpension zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen en vaak ook het drinken.

Net zoals de appartementen en chalets hebben de hotels veel sfeer. De hotels hebben een houten uitstraling en zijn zowel buiten als binnen erg gezellig. Je hebt hotels die in gezellige dorpjes liggen en hotels direct aan de piste. Als je graag snel bij een restaurant of bar wilt zijn kies dan voor een hotel in een dorpje of in de nabijheid van een dorpje.

Heb je voor half- of volpension gekozen en kun je lekker eten en drinken in het hotel zelf dan kan de keuze voor een hotel direct aan de piste ideaal zijn. Wanneer je dan buiten stapt kun je direct gaan skiën of snowboarden.

Oostenrijk is een van de populairste skilanden die er zijn. Nederlanders zijn gek op dit vakantieland. Dat is niet voor niets. De pistes zijn er erg goed, het eten is heerlijk en de après-ski is er gezellig. De hotels die je er kunt vinden zijn van uitstekende kwaliteit.

Oostenrijk biedt veel skiplezier voor mensen die graag op de ski’s staan, maar het is er ook heerlijk vertoeven voor snowboarders, langlaufers en wandelaars. De natuur is er prachtig, in alle jaargetijden. En in de winter is alles zo mooi wit en kun je genieten van de sneeuw. De pistes zijn geschikt voor zowel beginnelingen als  gevorderden.

Een wintersportvakantie in Oostenrijk met verblijf in een hotel wordt iets minder geboekt dan een skivakantie met appartement. Dit komt, omdat mensen veelal in grote groepen afreizen naar de wintersportgebieden. Vaak is het dan net iets goedkoper om te kiezen voor een appartement.

Het nadeel van een hotel is ook dat je geen eigen keukentje hebt waar je eten kunt klaarmaken of koffie en thee kunt zetten. Maar toch, een verblijf in een hotel heeft ook weer zo zijn charme en luxe.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKorting


Like deze focus


Naar boven
Feedback