Login

Vakantietips voor gezinnen

Gepubliceerd: 2015-07-29 10:12:32 | Door VM | 1191x bekeken |

Vakantietips voor gezinnen

Vakantietips voor gezinnen

Een vraag die veel ouders zich stellen voor de zomervakantie is: waar gaan we deze vakantie naar toe. Het aanbod is zo groot, dat dit de keuze er niet gemakkelijker op maakt! Naar het buitenland of blijf je toch in Nederland? Blijf je in Nederland dan heeft dit zo zijn voordelen, want je hoeft in de meeste gevallen niet lang te reizen. De meeste kinderen vinden dit prettig! Blijf je in Nederland, dan hebben wij een aantal fijne vakantie suggesties.

Bungalowpark

Nederland heeft een zeer ruim aanbod als het gaat om bungalowparken. Eigenlijk is dat ook niet zo vreemd, want alle ingrediënten voor een fijne vakantie zijn aanwezig op een bungalowpark. We kennen rustige parken, maar er zijn ook vakantieparken die bol staan van de parkvoorzieningen. Een ideale vakantiebestemming voor gezinnen dus.

De Efteling

Een andere goede vakantietip is een bezoekje aan het grooste en meest populaire attractiepark van Nederland ‘De Efteling’. Zeker weten dat je hiermee je kinderen een groot plezier doet! Je maakt de verrassing compleet door een Efteling arrangement te boeken. Je kan dan samen met je kinderen lekker lang genieten van dit mega groot attractiepark. Ook leuk is om te overnachten op de Efteling! Waar kies jij voor? Een huisje of een (luxe) hotelkamer? Of bezoek een ander attractiepark of een dierentuin in Nederland. Zou je niet kunnen kiezen kijk dan eens bij de top tien van attractiepark en de top tien van dierentuin in Nederland

Naar een (kindvriendelijke) hotel

Nog een geweldige vakantietip is een hotel! Er zijn rustige hotels, hotels midden in de bos en zijn er zelfs wellness en speciale kinderhotels. Kortom, voor elke vakantiewens is er wel een hotel te vinden. Zo kunnen we aanraden: een kinderhotel. Hier kunnen kinderen volop spelen en is er vaak een zwembad. Ideaal dus! Maar ook een familiehotel aan zee is supergaaf! Dolle pret op het strand en rennen door de branding en daarna lekker slapen in een comfortabele familiekamer.

Naar een natuurhuisje

Geen zin in drukte en duik je graag met je kinderen de natuur in, wat dacht je dan van een verblijf in een echt natuurhuisje in Nederland? Als je namelijk kiest voor een echt natuurhuis, verblijf je ook echt midden in de natuur. Hier dus geen moderne afleidingen, maar echt een plek waar je, weg bent van de massa en hectiek. Samen de natuur in om op ontdekking te gaan, spelletjes spelen en gezellig buiten eten. Interesse? Bekijk dan op Lekkerwegtips.nl de top 10 van natuurhuisjes in Nederland.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieVM


Like deze focus


Naar boven
Feedback