Login

Uitjes Drenthe

Gepubliceerd: 2015-03-24 09:45:12 | Door Willems81 | 971x bekeken |

Leuke uitjes Drenthe voor familiefeesten, personeelsfeest, bruiloften of andere partijen. In Drenthe valt er veel te zien en te beleven.

Uitjes Drenthe

Uitjes Drenthe voor uw personeel

Het is niet zo moeilijk om in Drenthe leuke uitjes te organiseren voor uw personeelsfeest. Actieve of sportieve uitjes Drenthe zijn er legio, wat dacht u van mountainbiken, klimmen of het lopen van een GPS route of dropping? Maar u kunt ook kiezen voor culturele uitjes Drenthe, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan het Drents Museum in Assen of een tour door het pittoreske monumentendorp Orvelte. Aansluitend op uw personeelsuitje kunt u heerlijk gaan eten in één van de gezellige restaurants die Drenthe rijk is.

Bruiloften en partijen, feesten in Drenthe

Gezellige uitjes & feestelijke uitjes Drenthe voor jong en oud. Zowel in- als outdoor is er op dit gebied veel te beleven. Klimmen, boogschieten, bowlen of kegelen, zijn een paar van de vele overdekte uitjes Drenthe. In de open lucht zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor feestelijke uitjes. Wat dacht u van pitch en putt, boerengolf of voetgolf? Deze uitjes in Drenthe hebben een competitie element waardoor het vaak lachen, gieren en brullen is. Of ga eens op de scooter, tuk tuk, segway of snorfiets door onze mooie provincie heen. In Drenthe hebben we zelfs een ambachtelijke bierbrouwerij waar u natuurlijk ook kunt proeven! Kortom, teveel uitjes in Drenthe om op te noemen.

Uitjes in Drenthe met de familie

Er gaat niets boven familie en dat moet af en toe gevierd worden! Diverse uitjes in Drenthe lenen zich goed voor familiefeesten. De uitjes moeten natuurlijk leuk zijn voor de jongste én oudste generatie. In Drenthe kunt u altijd iedereen vermaken!


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback