Login

Tips om een goedkope parkeerplaats te vinden bij Schiphol

Gepubliceerd: 2013-12-07 10:34:30 | Door dmonline | 1194x bekeken |

Tips om een goedkope parkeerplaats te vinden bij Schiphol

Tegenwoordig parkeren dagelijks duizenden mensen bij luchthaven Schiphol of in de buurt bij één van de vele aanbieders. En dan zonder de gedachten dat ze hier makkelijk op kunnen besparen. Het aanbod is op dit moment zo groot van parkeeraanbieders dat je gemakkelijk een goedkope parkeerplaats kan vinden die prima voldoet. Wij geven jou graag drie tips om een goedkope parkeerplek te vinden voor jou reis.

Korting om te parkeren

Bij verschillende parkeeraanbieders kun je regelmatig gebruik maken van een kortingscode, als voorbeeld nemen we Sky Park. Deze grote parkeeraanbieder heeft regelmatig korting of acties waarmee jij bijvoorbeeld €10,- kunt besparen op je parkeerplek. Handig meegenomen voor je vakantie.

Parkeerplaatsen vergelijken

Er bestaan tegenwoordig meer dan 20 – 25 bedrijven dichtbij Schiphol, die allemaal concurreren met Schiphol en dus vrijwel allemaal goedkoper zijn. Het voordeel hiervan is dat  prijzen een stuk lager zijn. Maar om de meest voordelige parkeerplaats te vinden is het handig om een vergelijk website te bezoeken. Deze bieden een overzicht van meerdere parkeeraanbieders aan waar je direct de prijsverschillen kunt aflezen en kunt reserveren bij de meest voordelige. Makkelijker kan het vrijwel niet worden gemaakt voor consumenten.

Boek op tijd

Belangrijk is om ook altijd op tijd te boeken, zo profiteer je namelijk van voordeel. Voornamelijk bij Smart Parking Schiphol is dit bijvoorbeeld het geval. Hoe eerder je reserveert, hoe meer korting je krijgt.

Een website die altijd de laatste prijzen weergeeft voor de meest voordelige parkeerplaatsen is http://www.goedkoopparkerenschiphol.eu/ Hier vindt je altijd een actueel overzicht en informatie over de verschillende parkeermogelijkheden.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDmonline


Like deze focus


Naar boven
Feedback