Login

Spaans leren in Spanje: Málaga, Barcelona, Salamanca of Valencia?

Gepubliceerd: 2015-12-10 12:45:34 | Door JD_StudyGlobe | 716x bekeken |

Taalreis Spanje?

Een taalcursus Spaans doe je natuurlijk het gemakkelijkst en snelst in Spanje zelf. Hieronder een overzicht van de meest populaire bestemmingen:

Spaans leren in Barcelona

Spaans leren in Spanje: Málaga, Barcelona, Salamanca of Valencia?

Barcelona is een stad die ik iedereen wel kan aanbevelen. Het is een historische stad gelegen aan de zee. Van oorsprong een Romeinse stad, nu is het de belangrijkste stad van Catalonië. Als je een Spaanse taalcursus in Barcelona wilt volgen, zul je haast omkomen in activiteiten en bezienswaardigheden. Cultuur, musea, activiteiten en nog veel meer! Doordat Barcelona een havenstad is, is het vrijwel altijd lekker weer. Barcelona biedt de ideale combinatie van relaxte omgevingen en bruisend leven tijdens jouw Spaanse taalcursus! Voor een overzicht van scholen verwijs ik je door naar de pagina over Spaans leren in Barcelona.

Spaans leren in Valencia

Spaans leren in Spanje: Málaga, Barcelona, Salamanca of Valencia?

Valencia is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Gelegen aan de oostkust van Spanje, staat de bevolking bekend om haar gastvrijheid. Valencia heeft daarnaast een levendig nachtleven. Als je het niet erg vindt om laat te eten (rond een uur of 10), dan is dit de stad voor jou. Voor een overzicht van alle mogelijkheden, bekijk eens de pagina van Spaans leren in Valencia.

Spaans leren in Málaga

Spaans leren in Spanje: Málaga, Barcelona, Salamanca of Valencia?

Ook Málaga is een havenstad. Gelegen in Andalusië (het zuiden van Spanje), waar het de één na grootste stad is. Deze stad is uniek in zijn extreem milde temperaturen. Málaga heeft geen last van de extreme hitte zoals Sevilla en kent zeer milde winters met temperaturen rond de 20 graden. Een Spaanse taalcursus is er voor iedereen - denk hierbij aan zakelijk, universiteitsvoorbereiding, maar vooral ook om je algemene Spaans op te krikken. Meer informatie? Kijk op Spaans leren in Málaga.

Spaans leren in Salamanca

Spaans leren in Spanje: Málaga, Barcelona, Salamanca of Valencia?

Salamanca ligt zo'n 200km ten westen van Madrid en is de hoofdstad van de gelijknamige provincie.  Sinds 1988 behoort het oude centrum tot het Werelderfgoed van de UNESCO. Dit komt door haar historisch  aantrekkelijke gebouwen. Een aanrader is dan ook om buiten je taalcursus de stad te gaan ontdekken. Daarnaast heeft Salamanca het mooiste plein van Spanje, ontworpen door Alberto Churriguera Overtuigd? Ga Spaans leren in Salamanca.

Conclusie

Zoals je ziet, er is genoeg keuze, indien je een Spaanse taalreis wil doen in Spanje. Voor een overzicht van alle Spaanse steden en elke taalcursus in Spanje, klik op de link. Alvast veel leerplezier gewenst!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieJD_StudyGlobe


Like deze focus


Naar boven
Feedback