Login

De beste uitgaansgelegenheden van Chersonissos

Gepubliceerd: 2015-06-29 12:38:22 | Door Savanna | 908x bekeken |

De beste uitgaansgelegenheden van Chersonissos

Dit artikel heeft speciaal voor jou de drie leukste uitgaansgelegenheden van Kreta op rij gezet!

De beste uitgaansgelegenheden van Chersonissos

Kreta is het bekendste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Hoewel het eiland een prachtige natuur en rijke cultuur heeft, kennen jongeren Kreta vooral van Chersonissos. Er zijn diverse waterparken, fast food tentjes en een strip vol loungebars, discotheken en feestcafés. Wil je graag het beste halen uit een last minute Griekenland? Sla onderstaande uitgaansgelegenheden dan zeker niet over!


Meezingen in ’t Hof van Holland

Je hoeft helemaal niet naar Tirol om te après-skiën, want je kunt ook terecht bij ’t Hof van Holland in Chersonissos. Het is een gezellig Nederlands feestcafé dat midden in het uitgaanscentrum is gevestigd. Je herkent ’t Hof van Holland aan de feloranje voorpui. Een biertje bestel je gewoon in je eigen taal, want het barpersoneel is Nederlands. Zing gezellig mee op Nederlandstalige klassiekers, ga los op happy hardcore of doe de polonaise achteruit. Het kan niet gek genoeg bij ’t Hof van Holland.


Sensatie bij Club Sensation

Ook Club Sensation is te vinden op de druk bezochte strip van Chersonissos. Deze club organiseert regelmatig feestjes en laat dan een brede line-up van internationale dj’s invliegen. Als je van electro, dirty house en minimal houdt, zit je hier goed. Club Sensation is in 2014 geopend en wil de beste uitgaansgelegenheid van Chersonissos worden. Daarom heeft de club veel geïnvesteerd in het geluid en de inrichting.


Ga helemaal los op Starbeach

Starbeach is de legendarische hotspot van Chersonissos. Al jaren lang is het dé place to be om helemaal los te gaan op vette housebeats van de beste dj’s van over de hele wereld. De combinatie van warme temperaturen, zwembaden, bars, muziek en veel jongeren zorgt voor een heerlijke sfeer en een super ervaring. De feestjes op Starbeach, zoals Lovestar Neon en Totally Summer, zijn altijd druk bezocht en daarom is het aan te raden om in Nederland al tickets te bestellen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSavanna


Like deze focus


Naar boven
Feedback