Login

Een glamping op een festival?

Gepubliceerd: 2016-01-11 09:53:38 | Door MPaul | 759x bekeken |

Een glamping op een festival?

In ieder land komen ze met paddenstoelen uit de grond: de glampings. Ze zijn dan ook razend populair onder de vakantiegangers.

Festival Down the Rabbit Hole

Bijvoorbeeld op een glamping Portugal krijg je toch het kampeergevoel, maar dan in een luxe jasje. Nu kost deze luxe manier van kamperen toch aardig wat geld en kiezen jongeren toch liever een appartement boven een glamping. Toch proberen ze bij Festival Down the Rabbit Hole in Beuningen het ‘luxe kamperen’ een beetje na te bootsen. Zij openen het heuse ‘Rabbit Resort’.
Dit festival is nog redelijk nieuw, maar was in 2015 een groot succes. In dat jaar kwamen 10.000 bezoekers op het festival af. Het is een echt Nederlands festival met redelijk wat alternatieve muziek. Het festival vindt zich plaats in de groene heuvels van Beuningen. Vandaar natuurlijk de naam  ‘Down the Rabbit Hole’. 

Het festivalterrein

Wanneer je de camping van het festival betreedt, is het grootste deel zoals verwacht. Iedereen dicht op elkaar op een lekker modderig terrein. Privacy is ver te zoeken net als de hygiëne, maar dit maakt niemand wat uit. Het festival, daar gaat het om. Slapen komt op de tweede plaats. Tenminste, niet voor iedereen.

Het Rabbit Resort

Er zijn namelijk festivalgangers die toch verlangen naar wat meer luxe. Zij willen graag weer fris en fruitig het festival betreden na een goede nachtrust. Hier biedt de campingburgemeester Jan van Berkel een goed alternatief voor: het Rabbit Resort. Hier biedt hij enkele honderden mensen een plek om in ‘luxe’ te genieten van het festival. De tent is natuurlijk niet te vergelijken met een glamping, maar alles staat voor je klaar, je hebt een bed en je hebt een mooi uitzicht op het water en het festivalterrein. De duurste plekken komen neer op 390 euro per persoon, maar dan mag je wel van maandag t/m donderdag blijven.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieMPaul


Like deze focus


Naar boven
Feedback