Login

Grand park Lara de prijstopper voor een all inclusive vakantie

Gepubliceerd: 2014-09-29 11:58:19 | Door Sanneb | 906x bekeken |

Het Resort Grand Park Lara

Het Resort Grand Park Lara is één van de grootste hotels in Turkije. In dit artikel leest u alles over dit Luxe hotel!

Het vakantieoord Lara is sterk in opkomst. Officieel is Lara een district van de stad Antalya maar doordat Lara enorm gegroeid is de laatste jaren wordt het vandaag de dag aangemerkt als een aparte badplaats welke losstaat van de badplaats Antalya. Hotel Grand Park Lara is de absolute prijstopper in het aanbod van accommodaties in de opkomende badplaats. Steeds meer toeristen weten de weg te vinden naar het fantastische Lara en Hotel Grand Park Lara is bij Nederlandse toeristen de absolute favoriet omdat de prijs kwaliteit verhouding uitstekend is.

Open sinds 2013 en nu al de meest favoriete bij Nederlanders

Hotel Grand Park Lara is heeft sinds 2013 haar deuren geopend en sindsdien is het hotel razend populair. In de afgelopen zomermaanden was Hotel Grand Park Lara als een van de weinige hotels volledig bezet de hele zomer periode. De faciliteiten in het hotel zijn uitermate goed en dat voor een super scherpe prijs. In het mooie hotel kun je onbezorgd genieten van je vakantie want je verblijft er op basis van de razend populaire all inclusive formule. Bezoek www.laragrandpark.nl. Hier vindt u nog meer informatie over dit luxe hotel!

Geniet zoals jij dat wilt in Hotel Grand Park Lara

Hotel Grand Park Lara bestaat uit diverse gebouwen en te midden van al deze gebouwen is een immens groot hoofdzwembad gelegen waar iedere vakantieganger heerlijk tot rust kan komen. Heb je liever een privé strand om tot rust te komen? Dan kun je terecht op het privé strand van het vakantie complex.

Kinderen zullen zich tijdens de vakantiedagen in het hotel absoluut niet vervelen want de faciliteiten zijn uitstekend voor de jongste gasten van Hotel Grand Park Lara. Voor jong en oud biedt het vier sterren hotel de ultieme vakantie.

Het viersterren hotel ligt op korte afstand van het eigen privé strand waar ook een beachbar aanwezig waar de all inclusive formule ook geldt. Hotel Grand Park Lara is de ultieme vakantiebestemming voor families met jonge kinderen. Het hotel heeft veel familiekapitaal waar je tot maximaal zes personen in kunt verblijven. De hele dag door is er voor jong en oud animatie en er worden veel activiteiten georganiseerd. Jong en oud kan zich ook helemaal uitleven in het aquapark dat bij het hotel aanwezig is. Wil je helemaal tot rust komen dan kun je ook nog gebruik maken van de professionele Spa voor een heerlijke massage of om te relaxen in de sauna.

Als gast in het viersterren hotel Grand Park Lara verblijf je op basis van het all inclusive concept. Tijdens je verblijf hoek dus nergens zorgen over te maken, bij aankomst is alles al voor je geregeld. Geniet van heerlijke maaltijden en drankjes onder het genot van amusement.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback