Login

Fijne kindervakantie adresjes in Nederland?

Gepubliceerd: 2016-05-25 12:10:09 | Door VM | 1077x bekeken |

Fijne kindervakantie adresjes in Nederland

Fijne kindervakantie adresjes in Nederland?

Wist je dat heel veel gezinnen ervoor kiezen om hun (zomer) vakantie te vieren in Nederland. Een veel gehoord argument hierbij is dat ze opzien tegen lange en vaak warme autoritten. Bovendien horen we ook vaak, dat Nederland een mooi land is, waar veel te zien en te bleven is en het aanbod aan vakantieverblijven groot is.

Kies voor een subtropisch zwembad

Voor kinderen is maar een ding belangrijk, een zwembad! Het liefst zo groot mogelijk en met een golfslagbad en waterglijbanen. Hier kunnen ze uren plonzen en glijden met hun nieuwe vakantievriendjes. Als u kiest voor een vakantiepark met een subtropisch zwembad zit u dus altijd goed. Laat nu net Nederland bol staan van parken met een subtropisch zwembad. Voor de vijf mooiste bungalowparken met een subtropisch zwembad, kijk op Lekker weg tips.

Kindvriendelijk vakantiepark

Wat dacht je van een kindvriendelijk vakantiepark? Kijk hiervoor eens op Lekkerwegtips.nl. Naast vakantieparken met veel waterpret vind je hier ook vakantieparken, die heel veel sport- en spelvoorzieningen aanbieden, voor jong en oud. Bovendien zijn deze adresjes gelegen op schitterende locaties in Nederland.

Kindercamping

Wat dacht je van een kindercamping in Nederland? Je hoeft dan niet ver te reizen en zijn de meeste campings in Nederland vrij klein. Wat voor ouders met zeer jonge kinderen zeer prettig is. De afstand tot de voorzieningen is niet heel groot en is de camping en ook het zwembad lekker overzichtelijk. Keuze is er voldoende! Lekker weg tips heeft een selectie gemaakt van de vijf mooiste en beste kindercamping Nederland.

Kinderhotel

Ook leuk is een overnachting in een hotel. Nu denk je wellicht - met kinderen naar een hotel? Ja! In Nederland liggen een aantal hotels die zich richten op jonge gezinnen. Deze kinderhotels hebben diverse voorzieningen, waaronder een zwembad en een speeltuin. Meer weten? Bekijk hier het overzicht van deze kinderhotels in Nederland. Ook leuk is een weekendje naar zee met de kinderen. Interesse? Bekijk hier de populairste familiehotels aan zee. Deze (familie) hotels hebben een schitterende ligging, pal aan zee en mooie en ruime familiekamers.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieVM


Like deze focus


Naar boven
Feedback