Login

Fietsen door Nederland

Gepubliceerd: 2016-10-28 08:52:19 | Door VM | 842x bekeken |

Fietsen door Nederland

Fietsen door Nederland

Nederland is een echt fietsland en heeft voor fietsers dan ook veel te bieden. Zo liggen er door heel Nederland uitstekende bewegwijzerde fietspaden. Zou je een fietstocht willen maken, dan zijn de vele knooppuntroutes ideaal. Ook door de kleinschaligheid van Nederland, fiets je zo van het ene landschapstype in het andere.

Fietsarrangement

Wil je graag op een ontspannen manier Nederland ontdekken, dan kunnen we een fietsarrangement aanraden. Je springt dan op de fiets en verkent de omgeving. Na een dagje fietsen, kun je tot rust komen op een goede hotelkamer en staat in de morgen je ontbijt klaar, zodat je weer fris en uitgerust op de fiets kunt springen. Ideaal! Maar er is meer mogelijk. Wat dacht je van fietsen van hotel tot hotel? Meer informatie kun je lezen op fietsvakantie Nederland.

Fietsvakantie met kinderen

Wil jij je kinderen Nederland van dichtbij laten zien, dan is een fietsvakantie perfect! Je bent één met het landschap. Je ruikt de frisse buitenlucht en hoort de vogels sjilpen. Als je een mooi plekje ziet om te picknicken, stap dan af! Interesse? In Nederland zijn er een aantal reisorganisaties, die een fietsvakantie met kinderen aanbieden. Wat inhoud dat de route, de slaapplekken en de bagage voor je wordt geregeld. Of je kinderen nu 3 of 12 jaar zijn, een fietsvakantie met kinderen kan altijd! 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieVM


Like deze focus


Naar boven
Feedback