Login

Een van de mooiste resorts van Gran Canaria

Gepubliceerd: 2014-09-29 12:24:28 | Door Sanneb | 1039x bekeken |

Hier lees u alles over de mooiste hotels op Gran Canaria!

In Playa Meloneras, het nieuwe gedeelte dat direct aan Maspalomas grenst, ligt het mooie Lopesan Baobab Resort. Het resort is heel rustig gelegen in het zuiden van het populaire vakantie eiland Gran Canaria. Lopesan Baobab Resort ligt op loopafstand van het strand van Maspalomas en Playa Meloneras. De omgeving van het resort is nog volop in ontwikkeling, maar de boulevard is al jaren in gebruik en er zijn hier veel leuke winkeltjes en restaurantjes aanwezig. Direct tegenover het resort is een casino gelegen en een groot Shopping Centre met vervuilende soorten winkels. Wilt u meer informatie over dit hotel? Kijk dan hier!

Maspalomas is op loopafstand gelegen

Ook is op een kwartier lopen de boulevard van Maspalomas gelegen en de welbekende vuurtoren van Maspalomas en ook de welbekende zandduinen van Maspalomas liggen in de buurt van het resort. Vanaf de luchthaven rijdt u binnen 30 minuten naar het Lopesan Baobab Resort.

Ga stappen in het bruisende Playa del Ingels

Wilt u een avondje doorhalen dan kunt u het beste terecht in Playa del Ingles waar meerdere uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Playa del Ingles heeft geen centrum waar alle uitgaansgelegenheden te vinden zijn maar deze zijn te vinden in verschillende Shopping centra zoals the Kasbah, Shopping Centrum Yumbo en in C.C Gran-Chaparal. Shopping Centrum Yumbo is gezellig voor een vroeg drankje en later op de avond is dit the place to be voor travestieten en homo's. Wilt u echt een avondje doorhalen dan is the Kasbah the place to be. Hier zijn veel discotheken te vinden waaronder cafe shooters die gerund wordt door Nederlanders.

Verrassend Gran Canaria

Gran Canaria is de vakantiebestemming waar niemand zich zal vervelen. Op korte afstand van het Lopesan Baobab Resort is ook het Aqualand Maspalomas gelegen en het Palmitos dierenpark. Het Palmitos dierenpark is een aantal jaren geleden getroffen door de bosbranden die op Gran Canaria heersten. Het dierenpark is daarna tijden gesloten geweest en het is nu weer helemaal opgesteld voor publiek.

Ga op zaterdag naar de markt in Mogan

Voor een leuke dag uit kunt u ook naar het mooie Mogab gaan. Iedere zaterdag is hier een leuke en gezellige markt in de haven. Het beste kun je hier vroeg in de ochtend naar toe gaan omdat het al snel heel erg warm wordt om nog te slenteren tussen de marktkraampjes. Mogan wordt ook wel het klein Venetië van Gran Canaria genoemd omdat de zee in kleine riviertjes door het havenstadje stroomt.

Bezoek de mooiste stranden

Het strand van Playa Meloneras is niet het mooiste strand. Het strand van Maspalomas is velen malen mooier en breder. Wilt u echt genieten van de mooiste stranden dan moet u afreizen naar het Amadores strand of het Anfi Strand. Bij deze stranden kunt u gemakkelijk met het openbaar vervoer komen of als u de beschikking hebt over een huurauto kunt u met de huurauto gemakkelijk bij een van deze twee mooie stranden komen. Beide stranden zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten en hier geniet u nog eens extra van uw Gran Canaria vakantie.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback