Login

Een reisverzekering voor een wereldreis

Gepubliceerd: 2014-08-11 11:09:21 | Door Dfeer | 1082x bekeken |

Een reisverzekering voor een wereldreis

Een wereldreis is geen normaal reisje van een week, en ook geen zakenreis van een paar weken. Een wereldreis is toch wel vaak een hele tijd, en we spreken dan ook gauw over een paar maanden al dan niet misschien wel een jaar of zelfs langer. Wanneer er zo'n langdurige reis gemaakt gaat worden, is het van belang dat u goed heeft nagedacht over een verzekering. Als u tenslotte aan de andere kant van de wereld zit dan word het erg lastig om in Nederland even naar de huisarts te gaan. Hierdoor is het dan ook erg belangrijk dat u goed verzekerd bent.

Wat zijn de kosten van een reisverzekering voor een wereldreis?

De kosten zijn heel erg uiteenlopen, dit is hetzelfde als bijvoorbeeld de zorgverzekering in Nederland. De vraag is natuurlijk in hoeverre u zichzelf wilt verzekeren, en wat u wel en niet wilt meenemen in het verzekeringspakket van een reisverzekering voor een wereldreis. U kunt dan ook de kosten zelf grotendeels bepalen, het ligt er ook weer aan wat u gaat doen in het buitenland. Misschien gaat u wel sporten doen zoals bijvoorbeeld raften, hier kunt u zichzelf dan ook weer aanvullend tegen verzekeren.

 

Een reisverzekering voor een wereldreis dekt meer dan alleen ziektekosten.

 

Vaak word de verzekering vergeleken met een ziektekosten verzekering, maar dan voor in het buitenland. Echter is de reisverzekering voor een wereldreis meer dan dit, u kunt namelijk ook tegelijk uw persoonlijke goederen verzekeren die u meeneemt tijdens uw reis. De mogelijkheden zijn dus redelijk uitgebreid, en een reisverzekering voor een wereldreis hoeft dan ook niet per definitie puur en alleen als zorgverzekering te dienen.

Kijk voor meer informatie op: lopendereisverzekering.nl 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback