Login

Een onbezorgde vakantie begint hier

Gepubliceerd: 2015-04-15 09:09:12 | Door judithparkeren | 863x bekeken |

Bus, trein, boot, vliegtuig, auto of fiets; er zijn tal van vervoersmogelijkheden om een fantastische vakantie te beleven. Anders dan vroeger is het vliegtuig een van de populairste manieren om richting een vakantiebestemming te gaan: het kan tegenwoordig goedkoop en het scheelt enorm veel tijd. Eigen vervoer naar het vliegveld wordt steeds populairder. Wellicht omdat mensen het comfortabeler vinden in verband met veel bagage slepen of omdat ze écht zeker van hun zaak willen zijn en niet afhankelijk willen zijn van openbaar vervoer. Wat we wel weten, is dat niet iedereen zomaar een vliegveld naast de deur heeft, dus waar laat u de auto dan zo lang staan?

Voor ieder wat wils

Een onbezorgde vakantie begint hier

Een wereldreis, een stedentrip in Europa of misschien een zomervakantie in Amerika. Of u nu voor een korte of een langere periode op vakantie gaat, de auto zal ergens geparkeerd moeten worden. Wanneer u zelfstandig de auto wilt parkeren en geen moeite heeft om zelf naar de desbetreffende vertrekhal te lopen met uw bagage, dan is langparkeren een goede optie. Als u liever alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben en volledig relaxed de reis wilt beginnen, kunt u er ook voor valet parkeren kiezen. Hierbij kunt u naar de gewenste vertrekhal rijden en wordt uw auto vanaf daar meegenomen. Als u terug komt van een relaxte reis, staat uw auto weer keurig voor u klaar. Maar wanneer uw vliegtuig om vijf uur 's ochtends bijvoorbeeld vertrekt en u moet helemaal vanuit Groningen naar Schiphol rijden, kan het handig zijn om al de avond van tevoren nabij Schiphol te overnachten. 

Hoe te beginnen?

Een onbezorgde vakantie begint hier

Naast tal van vervoersmogelijkheden om een fantastische vakantie te beleven, zijn er dus ook verschillende parkeer opties om met eigen vervoer een optimale reis te beginnen. Kort of lang parkeren, volledig geregeld of zelfstandig, er zit er altijd eentje tussen die het beste bij u past. Parkerenschiphol.nl zet ze allemaal voor u op een rijtje en biedt u de meest betrouwbare en laagste prijs voor uw gekozen optie.

Want wat is er nu beter dan een onbezorgde start van uw vakantie?


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieJudithparkeren


Like deze focus


Naar boven
Feedback