Login

De 5 vakantie bestemmingen met de mooiste vrouwen

Gepubliceerd: 2013-09-13 13:10:31 | Door Pieter ten Cate | 5424x bekeken |

De 5 vakantie bestemmingen met de mooiste vrouwen

Zon, zee strand en... mooie vrouwen!

Het kiezen van een vakantiebestemming is voor sommigen een lastige zaak. Nederlanders vliegen jaarlijks naar de meest exotische en interessante locaties om te genieten van hun vakantie. Maar waarom zou je niet je keuze eens door iets anders laten beïnvloeden?

Vakantielanden met de mooiste vrouwen

Waarom zou je de keuze voor een geschikt vakantieland eigenlijk alleen laten bepalen door mooie steden, een aangename temperatuur of het avontuur? Omgeven worden door mooie mensen, en in het speciaal: mooie vrouwen - kan je vakantie net dat beetje extra geven.

Het maakt in principe niet uit of je van plan bent hele dagen op het strand te liggen of een museum te bezoeken, een uitzicht op mooie vrouwen heeft een enorme invloed op je stemming, en is dus het overwegen waard.

Maar hoe vind je nou de gewenste vakantiebestemming als het aankomt op de schoonheid van de vrouwen? Aangezien smaken verschillen is het moeilijk om te voor iedereen te bepalen wat de ideale bestemming is.

We kunnen je echter wel voorzien van overzicht van vakantiebestemmingen waar je doorgaans de mooiste vrouwen tegenkomt.

De Verenigde staten

Hoewel de Verenigde Staten niet gelijk een land is waar je aan denkt als we het hebben over mooie vrouwen, is er toch veel vrouwelijk schoon te vinden in dit immense land. Hoewel het niet allemaal pracht en praal is zoals Hollywood doet vermoeden, ligt de kracht van de Verenigde Staten in de enorme diversiteit aan culturen.

De culturele diversiteit zorgt er op haar beurt weer voor dat Amerika het land is met de meest unieke mixen qua afkomst, waardoor je beeldschone vrouwen tegen kunt komen. Het uiterlijk van de Amerikaanse vrouwen kan echter wel soms verraderlijk zijn, aangezien de vrouwen doorgaans veel make-up gebruiken.

Daarnaast wordt er in het land veel gebruik gemaakt van plastische chirurgie, om dingen mooier te maken dan ze zijn.

Brazilië

Het klimaat in Brazilië zorgt ervoor dat de inwoners (vooral aan de kust) veel tijd doorbrengen in hun zwemkleding. Dit is ook de reden dat Braziliaanse vrouwen veel tijd en geld besteden aan het verzorgen van hun uiterlijk.

Hoewel de Braziliaanse vrouwen doorgaans erg schaars gekleed zijn en minder klasse hebben dan vrouwen in andere landen, is het absoluut een positieve toevoeging aan je uitzicht op het strand.

Brazilië staat al jarenlang bekend om de prachtige vrouwen. De Braziliaanse kuststad Florianópolis is niet voor niets verkozen tot de stad met de mooiste vrouwen ter wereld.

Polen

Het Oost-Europese uiterlijk van de Poolse vrouwen is zeker een tripje waard naar dit opkomende land. Naast de prachtige vrouwen die stuk voor stuk op modellen lijken, zijn de prijzen ook nog eens laag.

Dankzij de unieke genen zijn de vrouwen in Polen erg slank en sportief gebouwd. Dit gepaard met de prachtige gezichten, maakt het wandelen door de geschiedenis rijke steden erg aantrekkelijk.

Argentinië

Argentijnse vrouwen staan bekend om hun schoonheid en klassieke Zuid-Amerikaanse temperament. Net als in Brazilië ligt het percentage mooie vrouwen hoog en kom je ze veel tegen op de Argentijnse stranden.

De Argentijnse vrouwen stralen veel zelfvertrouwen en klasse uit, wat uiteraard het vakantiegevoel bevordert.

Zweden

Hoe je het ook wend of keert, de Zweedse vrouwen komen altijd ter sprake als het gaat om natuurlijke schoonheid. Met hun lange benen, blonde haren en Scandinavische bouw behoren de vrouwen uit Zweden tot de absolute top van de wereld.

Naast het uiterlijk van de Zweedse vrouwen, staan ze ook bekend om hun sociale promiscue toegankelijkheid. Ook kunnen ze door de hoge prijs voor drank in het land vaak niet zo goed tegen drank, en worden ze doorgaans erg gezellig in de late uurtjes

Of je nou tijdens je vakantie op het strand wilt liggen of hicken door de Zweedse fjorden, houd ook eens rekening met het uiterlijk van de inwoners van het land. Zo krijg je meer waarde voor je geld en kom je thuis met leuke vakantie foto's die je kunt laten zien aan familie en vrienden.


Deel:

Focus gerelateerde producten


Het spel

Het spel kopen

Neil Strauss dook twee jaar onder in een wereld van mannen die iedere vrouw weten te versieren. Mannen met een eigen taalgebruik en eigen erecodes.

Bestellen
Delsey Reflect Handbagagetrolley - 54 cm - Antraciet

Delsey Reflect Handbagagetrolley - 54 cm - Antraciet kopen

De Delsey Reflect Handbagagetrolley is een lichtgewicht handbagagetrolley. De koffer voldoet aan de IATA norm voor handbagage en mag daardoor mee aan boord van het vliegtuig.

Bestellen
NIVEA Protect & Bronze SPF 30 - Zonnebrandspray

NIVEA Protect & Bronze SPF 30 - Zonnebrandspray kopen

Nivea Sun Protect & Bronze Spray combineert bescherming en natuurlijke bruining van de huid.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback