Login

Dominicaanse Republiek

Gepubliceerd: 2014-12-02 16:48:50 | Door korting | 1395x bekeken |

Winterkou ? Geef mij de winterzon maar - Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

Twijfel je nog over je vakantiebestemming? Zoek je een bestemming met een goede temperatuur, dan is de Dominicaanse Republiek een aanrander. Je hoeft niet bang te zijn voor winterkou want de gemiddelde temperatuur komt in januari en februari op z’n 28 graden uit

Geef mij de winterzon maar: Dominicaanse Republek !

Twijfel je nog over je vakantiebestemming? Zoek je een bestemming met een goede temperatuur, dan is de Dominicaanse Republiek een aanrander. Je hoeft niet bang te zijn voor winterkou want de gemiddelde temperatuur komt in januari en februari op z’n 28 graden uit. Naast de heerlijke temperatuur kun je genieten van de prachtigste standen en een strakblauwe zee. De Dominicaanse Republiek is zelfs terug te vinden in de top 10 van populairste vakantiebestemmingen als het gaat om romantische huwelijksreizen.

30 nationale parken

Naast zon, zee en strand is er nog veel meer te beleven in de Dominicaanse Republiek. Er zijn bijvoorbeeld 30 verschillende natuurreservaten en nationale parken terug te vinden. Een heel bekend park is de Jaragua, vol pelikanen en flamingo’s. Parque Nacional Los Haitises is ook een aanrader, hier vind je prachtige grotten en bossen die een lust zijn voor het oog.

De hoofdstad Santo Domingo

Als je in de Dominicaanse Republiek op vakantie bent neem dan ook de tijd om een bezoek te brengen aan Santo Domingo, de hoofdstad van het land. Deze prachtige stad met ruim 3 miljoen inwoners heeft een historische binnenstad. Bewonder de vele straten, gebouwen, pleinen en kerken. Een hele bekende kerk is de Fortaleza Ozama, vanwege haar leeftijd. Deze kerk is namelijk één van de oudste kerken van Zuid-Amerika.

Puerto Plata

Als je van oude gebouwen houdt dan is dit een ideale plek om een paar uur door te brengen. Het centrum is oud, maar de gebouwen zijn onlangs nog gerenoveerd. Bekijk de huizen die allemaal verschillende kleuren hebben en geniet van de oudheid.
Naast het centrum en de gebouwen is de boulevard van Puerto Plata ook een mooie plek. Vind je het leuk om te wandelen, dan kun je hier je volop genieten.

Watervallen

Wil je de drukte van de stad ontvluchten en je begeven in de natuur? Breng dan een bezoek aan één van de 27 watervallen van Damajagua. Als natuurliefhebber mag je deze niet missen! Velen vinden de watervallen de nummer één attractie van de Dominicaanse Republiek. Geniet van de schoonheid van de natuur, bewonder de kabbelende beekjes, bossen en natuurlijk de watervallen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKorting


Like deze focus


Naar boven
Feedback