Login

De vakantiebestemming voor jongeren in 2014

Gepubliceerd: 2014-02-21 15:28:12 | Door Dfeer | 1321x bekeken |

Sunny Beach is al jaren een erg populaire vakantiebestemming voor de jongeren in Nederland en andere landen in Europa.

Elk jaar zijn er weer diverse vakantieoorden erg populair onder de jongeren. Voor 2014 is dit Sunnybeach Bulgarije. Dit vakantieoord biedt namelijk vele geweldige activiteiten, clubs, bars & discotheken, een heerlijk strand en nog veel meer voor jongeren uit heel Europa.

De vakantiebestemming brengt toeristen uit heel Europa elk jaar naar zich toe, zo ook vele Nederlanders. Maar ook Engelsen, Scandinaviërs, Duitsers en nog veel meer.

De vele clubs, discotheken en kroegen

Sunnybeach staat erg bekend om de vele uitgaansgelegen en dat maakt het ook zeker waar. Nergens vindt je meer mogelijkheden op één locatie. Zo vindt je meer dan genoeg te gekke clubs, leuke cocktailbarretjes en nog veel meer.

Activiteiten in Sunny Beach Bulgarije

Wist jij dat er enorm veel te doen is in Sunny Beach Bulgarije? Er zijn bijvoorbeeld alleen al twee spectaculaire waterparken waar je een dagje naartoe kunt. Maar je kunt natuurlijk ook op een boottrip of een trip in een jeep maken.

Het weer in Bulgarije

Het weer in Bulgarije is altijd boven de 20 graden en zo ben je altijd verzekerd van een heerlijke temperatuur tijdens je zomervakantie. Zodat je ook echt heerlijk bruin kunt worden, wat toch altijd lastig is in Nederland.

De boulevard in Sunnybeach

Sunnybeach Bulgarije heeft een enorm lange boulevard, waarschijnlijk zelfs te lang om helemaal af te lopen!  De leuke boulevard staat elke dag vol met leuke kraampjes. Overdag kun je zelfs langs de leuke cocktailbarretjes, strandtesten en andere strandfeesten die aan de boulevard zijn gevestigd. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback