Login

Dagje opstap met kinderen.

Gepubliceerd: 2016-06-10 11:04:28 | Door VM | 937x bekeken |

Dagje opstap met kinderen.

Dagje opstap met kinderen.

Blauwe luchten en het zonnetje schijnt. Heerlijk! Tijd dus om er een of twee dagjes erop uit te trekken. Natuurlijk moet het wel een uitstapje worden dat leuk is voor jong en oud! We geven je een aantal suggesties.

Dagje dierentuin

Wat dacht je van een dagje aapjes kijken? Kinderen zullen het supergaaf vinden! Maar er zijn in Nederland nog een aantal andere dierentuinen waar je oog in oog komt te staan met grote wilde dieren. Voor een top 10 van de mooiste dierentuinen in Nederland, kun je kijken bij Lekker weg tips. Niet alleen vind je hier een top 10 ook kan je online je ticket kopen. Waardoor je niet hoeft te wachten aan de kassa.

Dagje pretpark

Spannende achtbanen en live shows voor het hele gezin? Dat is wat je kunt verwachten als je een van de vele pretparken in Nederland bezoekt. Maar naar welk pretpark ga je? Kijk hier voor de top 10 van pretparken in Nederland om je keuze wat gemakkelijker te maken. Keuze is er voldoende. Voor jong en oud!

Dagje spetteren

Een vakantiepark is een fijne vakantiebestemming; lekker dichtbij, zijn er diverse sport-en spelvoorzieningen en ook een restaurant ontbreekt niet! Op deze wijze kunnen ouders op een vrij ontspannen manier vakantie vieren. Maar wist je ook dat er een groot aantal vakantieparken zijn, die beschikken over een subtropisch zwembad waar je ook als 'niet gast' gebruik van kan maken. Uiteraard wel tegen betaling. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieVM


Like deze focus


Naar boven
Feedback