Login

Bonaire het paradijs voor Nederlanders

Gepubliceerd: 2014-01-21 14:32:58 | Door gna1983 | 1295x bekeken |

Bonaire Nederlands mooiste eiland zonder grote hotels

Het eiland dat sinds 2009 een bijzondere gemeente van Nederland is geworden. Voor de duikers onder ons is Bonaire het paradijs op aarde. Bonaire laat zich graag gelden als "Divers Paradise". Toch verwachten we nu het echt onder Nederland valt in populariteit toeneemt. De overheid heeft ook laten weten flink te gaan investeren in Bonaire. Het zal dus een bestemming worden die zeer interesant is. Je ziet nu ook al dat er meer investeerders in Bonaire bezig zijn.

Aqua Lung Sports Sphera LX - Duikbril - Artic White

Aqua Lung Sports Sphera LX - Duikbril - Artic White kopen

Vind u "Bonaire het paradijs voor Nederlanders" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Bonaire als vakantiebestemming

Bonaire het paradijs voor Nederlanders

Veel mensen gaan al tijdig op zoek naar een vakantiebestemming. Veel hiervan laten steeds vaker hun keuze op de Nederlandse Antillen vallen. Het is momenteel meestal Curacao of Aruba waar mensen naartoe reizen. Er zijn verschillende redenen die dit te werk hebben gesteld. Zo zijn deze eilanden qua vakantiebestemming bekender en zijn er meer voorzieningen. Toch denken we dat Bonaire in de toekomst gaat strijken met de eer. Bonaire is omringd door een beschermd gebied, het Nationaal Marine Park. Het is daarom voor mensen die willen genieten van ongerepte natuur de beste keus. Het eiland ligt buiten de huricane zone en zal dus niet snel verwoest worden door stormen etc. Nu het echt onder Nederland valt kan het nog weleens voor altijd beschermd blijven. Het leuke aan een vakantie op Bonaire is dat je tegelijkertijd een stukje geschiedenis van Nederland terugziet.

Accomondaties Bonaire

Bonaire het paradijs voor Nederlanders

Het is leuk om te weten dat op Bonaire vooral laagbouw is. Je zal er nooit en te nimmer een gevoel krijgen dat je in de grote stad bent. De meeste mensen die hierna toe gaan moeten een hotel of apartement boeken en krijgen er vaak zeezicht bij. Zelfs aan de caribische zee zijn apartementen gebouwd. Dit komt bijna nergens voor. Op het eiland zijn de hotels en apartementencomplexen niet hoger dan 8 meter. De hoogte is door een artikel in de wet vastgelegd. Er mag geen gebouw hoger zijn dan het bestuursgebouw. Er zijn daarom ook veel resorts te vinden in Bonaire. Nederlands is de officiele taal en in ieder hotel kunnen ze dan vaak ook wel Nederlands. Om een impressie te krijgen van de resorts zie de foto of ga voor meer inside informatie en de beste prijs hotels naar onze Bonaire pagina.


Deel:

Focus gerelateerde producten


Wereldwijzer reisgids Bonaire

Wereldwijzer reisgids Bonaire kopen

Veel informatie rondom de activiteiten op het eiland.

Bestellen
Duikgids Bonaire

Duikgids Bonaire kopen

Voor duikers essentieel boek. De beste plekken voor het duiken zijn hier vermeld.

Bestellen
Black Mamba

Black Mamba kopen

Een interesant boek dat je gelezen moet hebben voordat je op Bonaire land.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieGna1983


Like deze focus


Naar boven
Feedback