Login

The English Center

Gepubliceerd: 2015-08-12 08:47:20 | Door ClicktoBusiness | 1001x bekeken |

The English Center

Bij The English Center kunt u zeer goede bijles Engels in Den Haag volgen voor het verbeteren van uw kennis van de Engelse taal. Het is hierbij zowel mogelijk om Brits Engels als Amerikaans Engels te leren.

The English Center

Ga voor een zakelijke cursus Engels in Den Haag van een leraar die privéles geeft

Wil u binnenkort een cursus Engels in Den Haag gaan volgen? Wie voor een professionele en afwisselende taalcursus Engels in Den Haag kiest, kan uitstekend bij The English Center terecht.

The English Center is heden ook in Den Haag gevestigd. Bij The English Center werken enkel native speakers die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van Engelse les en maken daarbij gebruik van de beste taalprogramma's. Bij The English Center kan je op elk niveau aanvangen.

The English Center heeft zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij werken op zakelijk domein met klanten uit vele verscheidene landen en bedrijfstakken en met bedrijven zoals SBS broadcasting.


Lesmethoden Engels leren in Den Haag

Als u een cursus Engels in Den Haag volgt bij The English Center profiteert u direct van meerdere voordelen. Dankzij onze persoonlijke aanpak stellen we u in staat om pijlsnel een aanzienlijk niveau Engels te bereiken.

Er bestaan natuurlijk vele redenen waarom iemand graag beter Engels wil leren spreken. Wilt u zowel grammaticaal beter Engels leren schrijven als beter Engels leren spreken? Dan is het gebruik maken van onze lesboeken en online leerprogramma's de beste oplossing.


De beste Engelse les in Den Haag

Volg nu een cursus Engels zodat ook u binnenkort perfect Engels spreekt en schrijft. Neem vrijblijvend contact op voor het volgen van een cursus Engels bij The English Center. Meld u direct aan voor een cursus Engels. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en daarin kunnen wij uw wensen en doelen met betrekking tot de Engelse taal bespreken.


Ook voor zakelijk Engels ga je naar The English Center

Goed Engels is belangrijk in het zakelijk leven. Wellicht is het zelfs een van de belangrijkste vaardigheden die u aan uw werk bijdraagt. D.m.v. een interactieve, levendige benadering helpen wij zakenmensen met zelfvertrouwen spreken, schrijven en communiceren.

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte privé en kleine groepstrainingen bij u op uw locatie of bij The English Center in Den Haag, Amsterdam of Amstelveen. Alle cursussen worden onderwezen door hoog gekwalificeerde native speakers met een passie voor Engels.

The English Center biedt Zakelijk Engels in Den Haag (korte of lange termijn), Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven, Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz.

The English Center is gespecialiseerd in de Engelse taal en kunnen deze u bijbrengen.

Neem vandaag nog contact op met The English Center voor meer informatie over Engelse lessen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@englishcenter.nl of te bellen naar 020-6230568. Meer informatie kunt u vinden op www.englishcenter.nl


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieClicktoBusiness

ClicktoBusiness

Click to Business gets you on top met scherpe tarieven en een positief resultaat garantie op de zoekresultaten in Google. Click to Business heeft als core business meer online bezoekers genereren.


Like deze focus


Naar boven
Feedback