Login

Waarom zou u een dakdekker moeten inschakelen?

Gepubliceerd: 2016-02-16 08:09:24 | Door Femke Nijkerk | 649x bekeken |

De voornaamste reden om te kiezen voor een dakdekker, is het voorkomen van lekkages onder uw dakbedekking. Voor u het weet ontstaan er kleine barstjes en gaatjes in de dakbedekking, doordat u hier tijdens het leggen van de dakbedekking bijvoorbeeld overheen loopt. Dit is erg vervelend, want tijdens een regenbui sijpelt het water langzaamaan bij uw dakbedekking naar binnen. Zonder dat u het doorheeft trekt het water in het houtwerk van uw dak, met lelijke schimmelplekken tot gevolg. Het is vaak erg lastig om deze schimmelplekken weg te krijgen! Daarbij kan het vocht ook in uw muren of plafond trekken, met eveneens lelijke schimmelplekken tot gevolg. Soms is het noodzakelijk om de muren opnieuw te stuken, om de schimmelplekken weg te werken.

Door de hulp van een erkende dakdekker in te schakelen wordt de kans op dergelijke schimmelplekken aanzienlijk kleiner. Een dakdekker heeft een ruime ervaring in het aanbrengen van dakbedekking, waardoor gaatjes en barstjes in de dakbedekking voorkomen kunnen worden. Ook zal er vrijwel nooit schade aan het houtwerk van uw dak ontstaan, als u de hulp van een dakdekker inschakelt.

Voorkom lekkages met de hulp van een dakdekker 

Er zijn verschillende situaties te bedenken, waarin de hulp van een erkende dakdekker bij u in de buurt gewenst is. Uit onderzoek van een dakdekker in Alkmaar blijkt namelijk dat het zelf aanbrengen van dakbedekking zorgt voor een aanzienlijk grotere kans op lekkages en vervelende complicaties. Niet alleen een lekkage kan namelijk voorkomen bij een verkeerde manier van aanbrengen van de dakbedekking, ook kan de dakbedekking zelf kapot gaan, kan het houtwerk onder uw dakbedekking beschadigen, enzovoorts. Complicaties die u vanzelfsprekend zo goed mogelijk wenst te voorkomen als u kiest voor nieuwe dakbedekking. Het is slechts een van de redenen om te kiezen voor een ervaren dakdekker, in plaats van het zelf uitvoeren van dakbedekkingswerkzaamheden. 

Hulp na het aanbrengen van dakbedekking

Ook na het aanbrengen van de dakbedekking kunt u blijven rekenen op de hulp van een dakbedekker. Een dakdekker komt eens per zoveel tijd bij u langs om onderhoud aan uw dak uit te voeren, zodat nieuwe lekkages voorkomen worden. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactie







Femke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback