Login

Valentijn cadeaus

Gepubliceerd: 2015-08-17 16:46:48 | Door VM | 971x bekeken |

Valentijn cadeaus voor je Valentijn

Valentijn cadeaus

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. De dag van de liefde en de dag waarop geliefde elkaar extra verwennen met cadeautjes. Maar help, welk Valentijn cadeau ga jij geven! De keuze is immers groot! Een mooi boeket rode rozen, een weekendje weg of een lief ontbijt op bed? We helpen je een handje en zetten vier top cadeaus op een rijtje.

Verwenweekend voor twee

Met stip op één! Een heerlijk verwenweekend voor twee. De keuze aan hotels is enorm, van zeer eenvoudig tot super-de-luxe. Wat dacht je van een kasteelovernachting? Of een hotelkamer met privé Jacuzzi?  Niet verkeerd, toch? Voor welk hotel je ook kiest, jullie Valentijn verwenweekend wordt onvergetelijk, als je kiest voor een hotelovernachting met Valentijn.

Chocolade

Nog zo'n heerlijk cadeau! Want een doosje chocolade doet het altijd goed.  Zeker als je kiest voor chocolade in de vorm van een hart of chocolade met een 'love boodschap'. Daarbij zijn deze twee chocolade cadeaus ook nog eens lekker gemakkelijk online te bestellen.

Bloemen

Met name vrouwen zijn dol op bloemen. Hierbij maakt het niet uit of je kiest voor een grote bos rode rozen of een ander kleurrijk boeket. Voeg een lief kaartje toe en je Valentijnsdag kan niet meer stuk! Anoniem een boeket verzenden kan natuurlijk ook!

Lief ontbijtje

Geen ruim budget voor Valentijn, geen probleem! Een heerlijk ontbijt is ook een prima Valentijn cadeau! Verse broodjes, versgeperst jus d'orange, een eitje, yoghurt met vers fruit en smullen maar.

Nog meer Valentijn cadeaus

Voor nog meer leuke en verrassende Valentijnscadeaus, kun je kijken op Romantischcadeau.nl. Hier vind je een top tien van Valentijn cadeaus


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieVM


Like deze focus


Naar boven
Feedback