Login

TAT beroepsopleidingen

Gepubliceerd: 2015-11-18 11:35:53 | Door ClicktoBusiness | 869x bekeken |

TAT beroepsopleidingen

Heb jij er altijd al van gedroomd om in de luchtvaartsector te werken? Dan ben je bij TAT beroepsopleidingen aan het goede adres. TAT beroepsopleidingen verzorgt opleidingen voor stewardess, grondstewardess en luchtvaartdienstverlener. TAT helpt jou om die droom waar te maken.

TAT beroepsopleidingen

http://www.opleidingstewardess.nl

TAT Beroepsopleidingen in een instituut dat opleidingen verzorgt voor stewardess, grondstewardess en luchtvaartdienstverlener. Dit diploma kan jij al behalen binnen zes maanden! De beroepsopleidingen van TAT zijn samengesteld door intensieve samenwerkingen met verschillende professionals uit de luchtvaartbranche. Je krijgt les van trainers die zelf werkzaam zijn in de luchtvaart en dus up-to-date zijn met alle kennis en ontwikkelingen die voor deze opleidingen van belang zijn. Alle opleidingen zijn grotendeels gericht op de praktijk, zo krijg je training in Flight Safety en Aviation Security, zodat jij optimaal voorbereid bent voor een baan in de luchtvaart. Wij verzorgen tevens sollicitatietrainingen,

Om een opleiding bij ons te volgen hoef je niet te wachten tot de gebruikelijke startmomenten van september of februari. Wij zijn een privé opleiding en starten maandelijks met een nieuwe klas. Samen zorgen wij ervoor dat je binnen een jaar aan de slag kan als stewardess, grondstewardess of luchtvaartdienstverlener. Ben je nieuwsgierig geworden naar een van deze opleidingen? Bel dan naar 072-74301222 of mail naar info@tatberoepsopleidingen.nl.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieClicktoBusiness

ClicktoBusiness

Click to Business gets you on top met scherpe tarieven en een positief resultaat garantie op de zoekresultaten in Google. Click to Business heeft als core business meer online bezoekers genereren.


Like deze focus


Naar boven
Feedback