Login

onlinebetaalmethoden

Gepubliceerd: 2016-04-11 12:32:13 | Door beheer | 827x bekeken |

Waar u als merchant op moet letten bij het kiezen van een Payment Service Provider

U ontkomt er als webwinkeleigenaar niet aan, het kiezen van een goede payment service provider voor uw webwinkel. Het grote aanbod zorgt ervoor dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het is moeilijk in te schatten welke payment service provider het beste bij uw webwinkel past. De juist match tussen een internetkassa en uw webwinkel is belangrijk, omdat het u veel winst op kan leveren. Hoe beter een internetkassa aansluit op de behoeften van uw klanten, des te meer aankopen er worden gedaan. Helaas is er geen Payment Service Provider die voor alle webwinkels het beste werkt. Wij van Buckaroo zullen u helpen om een weloverwogen beslissing maken. De keuze voor een payment service provider is afhankelijk van waar u als merchant naar op zoek bent. Gaat u voor een provider met minimale service en een beperkt aanbod? Of kiest u voor een alternatief waar u kunt rekenen op een uitstekende service en de beschikking hebt over vele handige functionaliteiten? Buckaroo biedt complete online Payment Service pakketten aan voor zowel startende webwinkels als webwinkels met tienduizenden transacties per maand. Waar onze klanten het unaniem over te spreken zijn is de betrouwbare technische service en het uitgebreide pakket aan handige functionaliteiten die wij aanbieden.

Een passende betaalmethode voor ieder bedrijf

Buckaroo is continu bezig om hun klanten de meest complete internetkassa aan te kunnen bieden met een breed aanbod aan nationale en internationale online betaalmethoden. Dankzij de grote diversiteit aan pakketten heeft Buckaroo altijd een passende oplossing voor iedere webwinkel. Buckaroo biedt verschillende pakketten aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeftes van zowel startende als ervaren webwinkelhouders. Het is altijd mogelijk om uw pakket op te waarderen. Dit houdt in dat uw betaalpakket mee kan groeien met uw bedrijf. Momenteel bieden wij 25 verschillende online betaalmethoden aan (zoals iDEAL, PayPal, Afterpay, Mastercard, Visa, giropay en American Express).

Groot aanbod kosten- en tijdbesparende payment services

Naast ons brede scala aan online betaalmethoden beschikken wij ook over een uniek aanbod aan payment services. Buckaroo biedt een aantal bijzondere modules en functionaliteiten aan die u als webwinkelier kunnen helpen om veel tijd en handmatig werk te besparen. Zo is er de ‘Buckaroo BetaalGarant module voor ‘achteraf betalen’. Met onze BetaalGarant module loopt u geen risico dat klanten niet betalen, aangezien Buckaroo een 100% betaalgarantie biedt. Buckaroo werkt met hiervoor met een credibility check, waardoor de consument pas de mogelijkheid krijg om te betalen als de check een positieve feedback teruggeeft. Naast het bekendere ‘achteraf betalen’ heeft Buckaroo ook nog aantal bijzondere modules. Door middel van ons Credit Management systeem kunt u bijvoorbeeld geautomatiseerd en elektronisch factureren. Het is ook mogelijk om bestelling in uw webwinkel snel te verwerken via e-mail of telefoon (Buckaroo Call Center module).  Al onze modules zijn ontwikkeld zodat u als webwinkeleigenaar tijd en kosten kunt besparen.

Makkelijk te implementeren plugins

Om onze hoge standaard voor service te kunnen garanderen, heeft Buckaroo diverse plugins ontwikkeld voor bijna alle webwinkelsystemen. Onder andere, Magento, Magento 2, Woo commerce, Virtuemart, Opencart, PrestaShop, Wordpress eCommerce en meer.

Onze technische partner met specialisten zorgt ervoor dat onze plugins continu worden doorontwikkeld en geperfectioneerd. Onze plugins zijn hierdoor eenvoudig te implementeren en zeer uitgebreid. Door de jarenlange ervaring bent u altijd verzekerd van een uitstekende technische support.

Een soepel checkout proces in je webshop is van cruciaal belang. Er gaat veel tijd en energie zitten in het bereiken van nieuwe klanten en het behouden van je huidige klanten. Het zou zonde zijn als u klanten verliest omdat er zich problemen voordoen bij het afrekenen. Kies daarom voor een partij die je de garantie kan geven dat alles werkt. Buckaroo heeft service hoog in het vaandel staan en staat klaar als er zich problemen voordoen. Het is dan ook niet zonder reden dat Buckaroo in 2014 en 2015 is uitgeroepen tot Beste Payment Service Provider van Nederland. Neem contact met ons voor extra informatie of om de mogelijkheden voor uw webshop door te spreken.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieBeheer


Like deze focus


Naar boven
Feedback