Login

Muurstickers voor de slaapkamer

Gepubliceerd: 2016-08-23 09:56:37 | Door Lisa | 781x bekeken |

Muursticker trends in de slaapkamer

Tegenwoordig zijn eigen teksten helemaal in de mode. Voorheen zag je veel dezelfde teksten maar nu kun je zelf je muursticker ontwerpen en laten maken. Personalisatie is helemaal hot op dit gebied. Je kan je eigen kleuren, teksten, formaat en lettertypes kiezen.

Muurstickers voor de slaapkamer

Als je opzoek bent naar mooie muurstickers voor de slaapkamer heb je ontelbaar mogelijkheden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het laten maken. Van eigen tekst muurstickers tot mooie afbeeldingen van een dier of boom. Muurstickers zijn goedkoop, makkelijk aan te brengen en geven je kamer in een zeer korte tijd een compleet frisse sfeer. 

Het aanbrengen van muurstickers

Muurstickers zijn eenvoudig op de muur aan te brengen. Wel is het verstandig om eerst de muur even goed schoon te maken waardoor de lijm beter kan hechten doordat er geen viezigheid tussen zit. Laat na het schoonmaken de muur even drogen en je kan beginnen met het aanbrengen. Haal de muursticker los van het vel en brengen deze aan op de muur. Vervolgens wrijf je met een zachte handoek de muursticker even goed aan en laat je het tranfserpapier nog een minuut of 5 erop zitten. Daarna kun je het transfer papier los halen en dan ben je klaar met het aanbrengen van de muursticker.Naast het aanbrengen van de muursticker is ook het loshalen erg eenvoudig. Heb je de muursticker net aangebracht dan kun je hem direct los halen om te verplaatsen. Mocht de muursticker al een aantal jaar op de muur zitten dan is het handig om eerst de muursticker even op te warmen met een föhn. Hierdoor wordt de lijm weer warm waardoor je muurstickers makkelijker kunt loshalen van de muur doordat ze niet goed meer hechten. Bestel eenvoudig jouw muurstickers via internet bij MuurstickerStunter.nl, de specialist op gebied van muurstickers. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback