Login

Maak kennis met nieuwe keukens tijdens een kookworkshop

Gepubliceerd: 2016-11-17 09:57:31 | Door Femke Nijkerk | 678x bekeken |

Een kookworkshop volgen is een perfecte activiteit om met je collega’s te ondernemen. Je leert elkaar beter kennen en je steekt er nog eens iets van op. De meeste kookworkshops zijn geschikt voor thuiskoks van alle niveaus. Het is dus geen probleem wanneer jij water nog laat aanbranden, terwijl je collega in de weekenden de prachtigste creaties uit de oven tovert. Samen met een professionele chef-kok leer je de fijne kneepjes van het vak. Door de grote diversiteit aan workshops is er daarnaast voor ieder wat wils. Zo maak je op een ontspannen manier kennis met een hele nieuwe keuken.

Gezellig en productief

Kookworkshops zijn ideaal voor teambuilding. Samenwerking is namelijk van het grootste belang in de keuken. Dit maakt een kookworkshop niet alleen uitdagend en leerzaam, het kan je team een flinke boost geven wanneer iedereen een hele middag hard gewerkt heeft richting hetzelfde doel.

Thema kookworkshops

Altijd al eens insecten willen eten, of dol op chocola? Tijdens de diverse themaworkshops leer je koken met een bijzonder ingrediënt. Leer bijvoorbeeld hoe je de lekkerste creaties met bier maakt, of maak kennis met koken met olijfolie. Themaworkshops bieden gegarandeerd een verrassende kookervaring.

Streetfood kookworkshops

Streetfood is populair! Overal in het land schieten foodfestivals als paddenstoelen uit de grond en iedereen kent wel iemand die zijn carrière heeft opgegeven om een foodtruck aan te schaffen. Bij deze workshops leer je hoe je kleine, makkelijk te eten hapjes klaarmaakt. Denk aan tapas, borrelhapjes, sushi of dim sum. Na afloop kun je gezamenlijk proeven van de creaties onder het genot van een drankje.

Lokale keukens

Heb je altijd al eens Vietnamees willen koken? Dol op Italiaans, maar laat je de pasta altijd te ver doorkoken? Of wil je meer leren over de Caribische keuken? Met de lokale kookworkshops heb je de keuze uit meer dan vijftien verschillende keukens. Leer fijne sauzen maken in de Franse keuken, of bereid een echte Indonesische nasi. Er is voor ieder wat wils. Net als alle kookworkshop worden ook deze workshops weer afgesloten met een gezellige proeverij van jullie eigen creaties.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback