Login

Lockpicken voorkomen

Gepubliceerd: 2014-12-26 17:52:45 | Door powerbank | 1096x bekeken |

Wat kun je doen om de verschillende manieren van lockpicken te voorkomen? Wij leggen dat uit!

Waarschijnlijk hebben de meeste mensen er nog nooit van lockpicking gehoord, het is dan ook een snelgroeiende sport die word uitgeoefend door hobbyisten. Met behulp van lockpicking tools opent men zo snel mogelijk een slot zonder gebruik te maken van de originele sleutel. Met de juiste technieken en de juiste lockpick tools lukt dit vaak binnen enkele minuten. We leggen in dit artikel uit hoe dit werkt en toe te passen.

 

Koop allereerst de juiste lockpicking tools, voor de meeste sloten is een standaard lock pick set voldoende. Zorg dat er een dunne tension tools bij zit die niet dikker is dan de originele sleutel. Met dit stuk gereedschap moet namelijk druk gezet worden om het slot te openen als de pinnen met de losse pick omhoog zijn geduwd. Met het juiste gereedschap kunt u het best lockpicken in de volgende 3 stappen.

 

1. Weet welk slot het betreft. Elk slot vraagt andere lockpick tools of technieken om te kunnen openen. De meeste standaard sloten werken op dezelfde manier, waardoor een uitgebreide standaard lock pick set zal voldoen. Als dit niet het geval is, dan moet het juiste gereedschap worden gekocht.

2. Til de pinnen van het slot omhoog met de picks. Een standaard slot bestaat uit 5 pinnen die het gesloten houden. Ze blokkeren namelijk de shearline als de originele sleutel niet word gebruikt, waardoor het slot niet open draait. Door de pinnen boven de shearline te drukken zal het slot niet meer blokkeren.

3. Gebruik de tension wrench. De tension tool kan gebruikt worden om het slot te openen als alle pinnen zijn gepicked. Doe dit met een roterende en constante druk voor het optimale resultaat.

 

De technieken zijn wel moeilijker dan dat ze op het eerste gezicht lijken. Oefening baart echt kunst en is essentieel om de juiste skills te leren. Op http://www.lockpickproof.nl vind u of u al bent voorbereid op lockpicks en meer informatie over dit onderwerp.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePowerbank


Like deze focus


Naar boven
Feedback