Login

lockers

Gepubliceerd: 2016-03-31 07:03:09 | Door beheer | 716x bekeken |

Spullen berg je geordend op in een Locker

Wij mensen houden van verzamelen. Werkelijk voor alles hebben we spullen liggen in allerelei afmetingen. Op het werk, op school, thuis en op de sportschool willen we al deze dingen graag veilig en geordende opbergen. Op locker.nl heb je de keuze uit vele soorten kasten, kluisjes en lockers. Locker.nl is een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen van kwalitatief hoogstaande producten waarin spullen opgeborgen kunnen worden. Wij hebben een aanbod dat aansluit op iedere wens, klein en groot. Dus of je nou op zoek bent naar een enkele kast of een gehele garderobeinrichting, alles is mogelijk. Als ons assortiment niet toereikend is voor jouw eisen, dan deinzen wij niet terug om alles geheel op maat te maken. Wat kenmerkt onze producten nou precies? Onze kasten zijn stevig. Als ze staan, dan staan ze ook als een bus. De kasten zijn er in vele kleuren, maar ook in basic uitvoeringen zoals wit, grijs en zwart. Het openen van de deuren maakt nauwelijks tot geen geluid, omdat er speciale geluiddempende noppen ingebouwd ziten. Je spullen hebben genoeg zuurstof, omdat de kasten geventileerd zijn. Vooral als je bijvoorbeeld kleding in de kasten legt is dit erg handig. Bovendien krijg je een garantie van 2 jaar.

Waarvoor heb ik een lockerkast nodig?

Al de spullen die je hebt overal moeten goed opgeborgen worden. Het is vervelende als iets in de weg ligt en iemand anders struikelt erover. Stel dat je een huis hebt zonder kasten en alles maar lukraak door het huis weg moet leggen. Dat wordt één grote chaos. Hier kan een garderobekast of locker bijvoorbeeld de uitkomst bieden. Daarnaast is het ook zonde als iemand het in zijn hoofd haalt om jouw spullen mee te nemen. Maar ook hier zijn speciale kasten met kwalitatief hoogstaande en betrouwbare slotensysteem voor. Er zijn veel lockers waar universele lockersloten op passen, zodat er meerdere personen van één lockerkast gebruik kunnen maken. Op de sportschool kan dit bijvoorbeeld heel handig zijn.

Op het werk hebben we documenten, papiermateriaal, kantoorspullen, boeken enzovoorts die allemaal opgeborgen moeten worden. Hiervoor zijn verschillende kantoorkasten en garderobekasten beschikbaar. Kantoorkasten zijn in vele soorten en maten beschikbaar. Voor iedere lengte, hoogte en breedte is er wel een kast te bestellen. Verder zitten er ook verschillen in hoe je zo’n kast kunt openen. Je hebt roldeurkasten, maar ook draaideurkasten. Je kunt jouw kantoorruimte dus geheel naar eigen wens inrichten. Postkasten idem. Ze zijn er met en zonder voetjes, 10-deurs of 15-deurs. Je wilt je laptop of tablet veilig opbergen? Geen probleem! Locker.nl heeft diverse oplossingen om uw laptop/tablet veilig op te bergen. Alle onze laptopkasten en laptoptrolleys zijn CE-gecertificeerd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om je waardevolle spullen. Bovendien zijn deze kasten voorzien van stopcontacten en sequence boxen (om overbelasting tegen te gaan), zodat uw laptop tegelijkertijd wordt opgeladen.

Maar ook voor scholen hebben wij mooie schoolkluisjes. Onze schoolkluisjes zijn heel stevig en bestend tegen onvoorzichtige pubers. Deze schoolkluizen worden enkelwandig of dubbelwandig opgeleverd voorzien van robuuste pianoschanieren. De kluisjes zijn voorzien van een cilinderslot, waarbij 2 sleutels mee worden geleverd. Als u een anders soort slot wenst is dit geen probleem. Naast sloten met sleutels beschikken wij ook over: pincodesloten, elektronische sloten, kinksluitingen, munsloten en moederslotinstallaties. Wij begrijipen dat iedere school om een andere aanpak vraagt en wij proberen daar op in te spelen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieBeheer


Like deze focus


Naar boven
Feedback