Login

lavantil

Gepubliceerd: 2016-04-12 11:44:13 | Door Lisa | 837x bekeken |

Sigma verf is een van dé verfmerken wereldwijd

Waar er een verfproject is is Sigma. Dit kunnen projecten binnenshuis zijn, maar ook buitenshuis. De projecten van sigma hebben een aantal dingen gemeenschappelijk: ze zijn esthetisch aantrekkelijk. Waar je ook van op aan kunt is de ongeëvenaarde kwaliteit van de Sigma verf. Of je er nou voor kiest om een garagedeur te lakken of de voordeur opnieuw in de lak te zetten, met Sigma verf weet je dat het er goed op zit. Mits je het er natuurlijk op de juiste manier op zet. Want bij het verven komt er meer kijken dan alleen maar het materiaal. Je kan wel goede verfkwasten en verfrollers hebben, een goede latex/grondverf/muurverf/metaalverf, de beste schildersbenodigdheden.

Duurzaamheid staat centraal bij Sigma

Een goede vakman is ook van essentieel belang. Je kan er wel voor zorgen dat je advies inwint bij een goede groothandel waar specialisten werken. Zij kunnen je adviseren welke sigma verf het meest geschikt is voor jouw project. Zo kan jij ook zelf een succes maken van jouw bouwprojecten, klein en groot. Meestal is naast de juiste techniek een goede keuze maken over welke verf, welk schildersgereedschap en welke voorbewerking je nodig hebt. Uiteindelijk wil je wel dat alles goed uit de verf komt (ha ha). Sigma heeft wel nauw contact met schildersbedrijven, schilders en leveranciers om zo altijd tot de beste kwaliteit te komen. Wij zorgen dat de wensen en de manier waarop wij onze producten ontwikkelen op elkaar afgestemd zijn.

Duurzaamheid staat centraal bij Sigma

Verf behoort niet tot de meest milieuvriendelijke producten. Maar je kan er wel voor zorgen dat het zo duurzaam mogelijk is. Verf die langer meegaat hoeft minder snel vervangen te worden. Dit betekent dus een mindere belasting voor het milieu. Er wordt bij Sigma producten op een aantal dingen gelet: mensen, de planeet en profijt voor de consument. Allereerst willen ze dat mensen de producten veilig kunnen gebruiken. Daarom worden alle producten volgen de hoogste veiligheidsstandaarden ontwikkeld. Ook organiseren zij bijscholingstrajecten en cursussen om ervoor te zorgen dat mensen verantwoord met de verfproducten omgaan. Als bedrijf zijnde streeft sigma naar een vermindering van de CO2 uitstoot. Jaarlijks proberen ze die met een aantal procent terug te dringen. Bovendien staat het recyclen van afval hoog aan de prioriteitenlijst. Door meer dan de helft van al het afval te recyclen doet je een veel minder grote aanslag op het milieu. Naast het milieu kijken ze ook naar jou als klant. Ze willen dat alle producten die ze aanbieden geoptimaliseerd worden qua prestaties. Dat betekent verf die beter dekt, langer meegaat en er mooier uitziet. Om dit naar de klant toe te garanderen gebruiken ze een DUBOkeurmerk. Dit is een milieukeurmerk dat erop toeziet dat de levenscyclus van producten wordt verlengt.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback