Login

Lassen met Almond Techniek

Gepubliceerd: 2016-08-24 12:44:49 | Door Femke Nijkerk | 687x bekeken |

Lassen met Almond Techniek

Lassen met Almond Techniek

Almond Nederland het bedrijf achter techniek. Kunststof lassen met een gecertificeerde Kunststof las academie, Almond Techniek maakt het mogelijk om studenten en ervaren kunststof lassers mee te laten doen aan de academie van Almond Techniek.

Zelf kunststof lassen

U wilt zelf kunststof lassen? Geen idee hoe en waar u dit kunt leren in de praktijk? Dan is het een aanrader om een kunststof lassen academie te gaan volgen. Dit soort opleidingen kunnen in verschillende termijnen opgedeeld worden en geven je uiteindelijk een duidelijk beeld van hoe u in de toekomst ook zelf kunststof kunt lassen. Zo is er de mogelijkheid om dit soort trajecten per bedrijf/organisatie uit te voeren maar ook zeker, steeds meer particulieren vinden het leuk en handig om te leren kunststof lassen.

HDPE lassen

Het lassen van HDPE is een term binnen het kunststof lassen, zo bevinden zich in uw huis sanitaire voorzieningen die zijn uitgerust met verschillende kunststof materialen die mogelijk stuk kunnen gaan. Bent u handig en heeft u een technisch oog, daarbij zeker bereid om zelf te leren kunststof lassen? Dan is het mogelijk om bij Almond Techniek een kunststof lascursus te volgen, om zo al uw huis, tuin en keuken klusjes op te knappen met het toepassen van HDPE lassen.

PVC zeil lassen

Een zeil lassen is tegenwoordig ook mogelijk dit was in het verleden vaak met naald en draad, anno deze tijd kunt u de overweging nemen om uw eigen PVC zeil te lassen. PVC de afkorting van (Polyvinylchloride) is een term van een bepaalde las techniek tevens product die je kan toepassen tijdens het bijvoorbeeld lassen van zeil. Zelf PVC zeil lassen, lees rustig verder op onze website voor meer informatie.

Zeildoek lassen

Een zeildoek lassen voor een vrachtwagen trailer, boot zeilen of misschien wel voor uw trekkar voor achter de auto. Wanneer er scheuren, gaten of beschadigingen in uw zeil terecht komen kost dit vaak enorm veel geld om dit te vervangen hier zal u dan de overweging in kunnen maken om zelf uw kunststof te lassen!

Polypropyleen lassen

Polypropyleen is een techniek die je kan toepassen tijdens het lassen van kunststof materialen, zo is het van belang om te weten met welke materialen u aan het werk zal gaan. Bent u een ervaren kunststof lasser en komt de term polypropyleen lassen u bekend voor, dan is het geen enkel probleem om voor u de termen uit elkaar te houden. Heeft u geen idee over welke termen er gesproken wordt, dan is het zeker van belang om u eerst eens goed te gaan verdiepen in de volgende bekende Kunststof lassen termen: HDPE Lassen, PVC zeil lassen en Polypropyleen lassen. Na enige informatie op gedaan te hebben kunt u er ook al snel uit opmaken dat er vele mogelijkheden zijn omtrent het kunststof lassen. 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback