Login

Oprijplaten voor allerlei toepassingen gebruiken

Gepubliceerd: 2014-12-10 13:38:42 | Door Willems81 | 1060x bekeken |

Oprijplaten zijn platen die gebruikt kunnen worden om iets rollends op een aanhangwagen of in een vrachtwagen te rijden.

Oprijplaten zijn platen die gebruikt kunnen worden om iets rollends op een aanhangwagen of in een vrachtwagen te rijden. Oprijplaten zijn dus ontzettend handig om graafmachines, sneeuwkanonnen, gazontractoren, tuintrekkers en andere (kleinere) voertuigen op een aanhanger te rijden. Er zijn oprijplaten van staal en van aluminium te verkrijgen. Stalen oprijplaten worden over het algemeen meegeleverd bij vrachtwagens of autoambulances. Aluminium oprijplaten zijn een stuk lichter van gewicht en gemakkelijker te verplaatsen.

Oprijplaten kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt. Zo worden ze gebruikt om machines en voertuigen op een aanhanger of in een vrachtwagen te rijden. De oprijplaten kunnen echter voor veel meer doeleinden worden gebruikt. Zo kan je de oprijplaat ook gebruiken om gemakkelijk in en uit de aanhangwagen te rijden met een kruiwagen. Ook zijn er speciale oprijplaten waarmee het mogelijk wordt gemaakt om de scootmobiel mee te nemen achterin de auto. Voor al deze doeleinden zijn er dan ook verschillende soorten oprijplaten te vinden. Zo kan je oprijplaten met een open raster of een gesloten raster krijgen of een oprijplaat in een draaibare versie.

Innovi is uw partner in oprijplaten

Een voorbeeld van een goede aanbieder van oprijplaten is Innovi. Innovi heeft oprijplaten die van aluminium gemaakt zijn en in diverse uitvoeringen (open raster, gesloten raster en oprijplaten in een draaibare versie). Het fijne aan het bestellen van de oprijplaten bij Innovi is dat je de mogelijkheid hebt om de bestelling op te halen, maar je kan er ook voor kiezen om de oprijplaten te laten bezorgen. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback