Login

Plafond als basis voor een prachtige kinderkamer

Gepubliceerd: 2014-11-20 13:46:08 | Door Luxalon | 855x bekeken |

Plafond als basis voor een prachtige kinderkamer

Baby op komst? Waarschijnlijk bent u dan nu druk aan het nadenken over de inrichting van de babykamer. Een mooie babykamer is immers de beste manier om het nieuwe gezinslid een warm welkom te geven. Bij de inrichting van een babykamer wordt het plafond vaak vergeten. Toch kan een ander plafond de kinderkamer net die laatste final touch geven.

Kinderkamer opfleuren met gekleurd plafond

Wit wordt vaak gezien als de standaard kleur voor het plafond. In een kinderkamer kan het echter ook erg leuk zijn om een (fel)gekleurd plafond te hebben. Een gekleurd plafond kan net dat beetje extra warmte geven in een kinderkamer. De kleur kan bijvoorbeeld afgestemd worden op de kleur van het beddengoed of de kleur van de accessoires die in de kinderkamer te vinden zijn. Het is wel raadzaam om de kleur van de muren en het plafond goed op elkaar af te stemmen. Als beide kleuren erg donker of fel zijn, zal de kamer erg klein lijken. Voor een bijzondere uitstraling houd je de muren van de kinderkamer neutraal wit en combineer je dit met een gekleurd plafond. In plaats van een geverfd plafond kun je ook kiezen voor een duurzaam aluminium plafond dat je met een kliksysteem gemakkelijk bevestigt of laat bevestigen.

Sterrenhemel creëren met lichtspots

De verlichting van de kinderkamer kan ook bijdragen aan een bijzondere uitstraling van de kinderkamer. In een aluminium plafond kunnen eenvoudig lichtspots verwerkt worden. Deze spots kan je bijvoorbeeld in een leuk patroon of figuur in het plafond verwerken. Zo kan je met een aantal spotjes bijvoorbeeld een stervormig lichteffect creëren of met hele kleine halogeenlampjes een mooie sterrenhemel creëren. Welk kind wil er nou niet onder een mooie sterrenhemel slapen?

Het verschil in een originele kinderkamer maak je dus met het plafond. Voor een bijzonder effect kies je voor een gekleurd aluminium plafond met ingebouwde lichtspots. Zo heb je binnen een mum van tijd een goede basis voor de inrichting van uw kinderkamer.

Kijk hier voor een goede aanbieder van aluminium plafonds.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLuxalon


Like deze focus


Naar boven
Feedback