Login

Hout en white wash

Gepubliceerd: 2016-11-19 11:13:26 | Door Sanneb | 573x bekeken |

Alles over houtverf

Veel mensen willen hun houten meubelen weleens een andere look geven, dit kun je doen door het te verven met houtverf maar je kunt ook kiezen voor white wash. De wash is een half transparante verf waardoor het als het ware een waas over het hout geeft. De verf is gemakkelijk aan te brengen dus je kunt heel gemakkelijk zelf je hout verven. Je kunt zelf bepalen hoe je houten object er komt te zien, je kunt 1 laag aanbrengen waardoor je een licht waas creëert, maar hoe meer lagen je aanbrengt hoe witte je houten object wordt. Het is belangrijk dat je e juiste hoeveelheid white wash gebruikt, op het internet kan je precies vinden hoeveel je per vierkante meter nodig hebt.

Houtverf

Mocht je voor een houten object willen verven moet je dit doen met speciale houtverf, je kunt dit niet doen met een normale verf. Houtverf is in verschillende kleuren verkrijgbaar, er zit altijd wel een geschikte kleur voor jouw bij. Je kunt de houtverf gebruiken voor houten meubels, maar ook voor tuinhuisjes tevens is het ook geschikt voor binnen gebruik zo kun je het gebruiken om je bed te schilderen.

White wash bestellen

Online zijn er verschillende aanbieders die white wash aanbieden, hierdoor is gemakkelijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. De white wash in is in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar daarom is het soms lastig om ze met elkaar te vergelijken. Wanneer je het juiste product hebt gevonden kun je het toevoegen aan je zogenaamde winkelmandje en kun je gaan afrekenen. Naar het afrekenen is het een kwestie van wachten wanneer de postbezorger langs komt om de white wash af te leveren. Als je pakketje afgeleverd kun je aan de slag! Mocht je toch niet helemaal het goede product ontvangen hebben kun je het altijd nog terugsturen.

Moosefarg is in Nederland, België (Moosefarg.be) en Duitsland (Moosefarg.de) actief!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback