Login

Het voordeel van proefabonnementen

Gepubliceerd: 2013-12-07 10:43:25 | Door dmonline | 1084x bekeken |

Het voordeel van proefabonnementen

Proefabonnementen zijn erg gewild, steeds minder willen direct een abonnement afsluiten. En logisch natuurlijk als je nog onbekend bent met het blad. Een proefabonnement laat je rustig kennis maken met een blad doordat je er bijvoorbeeld 10 weken achtereenvolgens een nummer krijgt. Ook dit is natuurlijk afhankelijk van het soort blad. Sommige brengen slechts maandelijks een nummer uit.

Daarnaast is een proefabonnement op een tijdschrift erg goedkoop, dit hebben aanbieders express gedaan omdat zij je natuurlijk willen lokken om vervolgens een abonnement af te sluiten waarbij ze wel winst kunnen maken op de lange termijn. Zij zien het als een soort investering, wat natuurlijk logisch is.

Het voordeel van een proefabonnement is dat je nergens aan vast zit, je krijgt een x aantal nummers en hebt vervolgens zelf de keuze om een echt abonnement af te sluiten voor een half jaar of jaar, afhankelijk van het blad, tijdschrift of krant.

Tegenwoordig kiezen mensen vaak bij kranten voor een proefabonnement wanneer zij tijd hebben. Komt de zomervakantie er bijvoorbeeld aan en heb je meer tijd om te lezen, dan kan een krant natuurlijk erg leuk zijn. Maar wanneer je dagelijks werkt kun je hier bijvoorbeeld geen tijd voor hebben.

Proefabonnement als cadeau

Ook zijn proefabonnementen een ideaal geschenk voor een verjaardag. Het is geen duur cadeau en iemand heeft er lang plezier van.  Maar het meest handig is dat je een proefabonnement altijd kunt richten op de persoon, houd de persoon bijvoorbeeld van auto’s dan is een autoblad natuurlijk het perfect cadeau. Zo vindt je tegenwoordig voor vrijwel elk onderwerp een proefabonnement.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDmonline


Like deze focus


Naar boven
Feedback