Login

Goedkope brommer kopen

Gepubliceerd: 2016-08-23 08:20:06 | Door Femke Nijkerk | 588x bekeken |

Goedkope brommer kopen

Waar kun je het beste een goedkope brommer kopen? Via internet kun je eenvoudig prijzen vergelijken maar dat geeft je geen compleet beeld. Wat krijg je voor je geld? Wie zit er achter de winkel? Wat zijn de verschillen tussen al die merken? Een goedkope brommer kopen lijkt soms meer op een mijnenveld waarbij één verkeerde stap in een knallende teleurstelling kan eindigen. Met deze vier stappen kun je vol vertrouwen een goedkope brommer kopen.

Stap 1: Bepaal jouw budget

Brommers kun je onderverdelen in pakweg drie prijsklassen:

 

      Je kunt een goedkope brommer kopen van rond de duizend euro.

      Je kunt een middenklasse brommer kopen tussen de vijftienhonderd en tweeduizend euro.

      Je kunt een luxe brommer kopen die meer kost dan tweeduizend euro.

 

Stap 2: Hoeveel ga je rijden?

Als je de brommer als voornaamste manier van vervoer wilt aanschaffen is een goedkope brommer kopen niet echt aan te raden. Je zult te snel onderhoud moeten plegen en onderdelen moeten vervangen. Ga dan voor een bekender merk die gemaakt wordt met hoogwaardige onderdelen. Je kunt gerust een goedkope brommer kopen om erbij te hebben, als het echt een werkpaard moet zijn kies dan voor wat meer kwaliteit.

 

Stap 3: Welk merk moet je kiezen?

Merken als Vespa zijn altijd luxe producten. Bij “echte” merken als Peugeot en Piaggio kun je vaak voor redelijke prijzen enorm goede brommers kopen. Als je gaat voor de minder bekende merken kun je er van uitgaan dat ze uit dezelfde fabriek in China komen met een andere merksticker. Dat hoeft geen probleem te zijn trouwens...

 

Stap 4: After sales service

Een goedkope brommer kopen is een risico wanneer je deze niet koopt bij een betrouwbare dealer die ook echt verstand heeft van de producten. Een combinatie van winkel met onderdelen shop heeft ook de voorkeur, dan kun je lang genieten van een goedkope brommer. Als je vragen hebt laat je dan vooraf adviseren, er is niet één brommer die voor iedereen de beste keuze is.

 

Met deze vier stappen ben je een flink eind op weg naar de aanschaf van een geschikte brommer. Kijk, vergelijk en kies de brommer die het beste bij jou en je rijgedrag past.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback