Login

De glaskoning

Gepubliceerd: 2016-12-23 11:00:57 | Door Lisa | 982x bekeken |

De Glaskoning, glas voor elke situatie

Heb je glas nodig in of rondom je woning? De Glaskoning heeft meer dan 700 glassoorten beschikbaar voor elke soort situatie. Van een kapot raampje tot een volledige vernieuwing van je ramen. Zo is er extra sterk glas dat inbraakwerend of brandvertragend werkt. En voor bijvoorbeeld een tafel of een trap in huis kan de Glaskoning ook glas leveren. Er is klimaatglas en voor de beste isolatie is er tripple beglazing. En heb je een noodsituatie, dan kan je de Glaskoning altijd bereiken op hun reparatie- en herstelservice.

Glassoorten

Behalve ‘normaal’ glas, levert de Glaskoning ook speciaal glas specifiek voor verschillende situaties. Klimaatglas laat minder solaire energie door maar nog wel veel licht, dus de warmte blijft buiten maar het licht komt wel binnen. HR+++, een vorm van driedubbele beglazing zorgt voor een nog betere isolatie dan dubbele beglazing. Veiligheidsglas is speciaal ontwikkeld om inbraak werend en brandvertragend te werken, maar wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld een glazen vloer of tafel.

Het zakenleven

De Glaskoning levert ook glas aan het zakenleven. Denk hierbij aan kantoren die nieuw worden gebouwd of die al staan. Hier kan een volledige of gedeeltelijke installatie worden gedaan, maar alleen het glas leveren is ook een optie. Een projectleider neemt dan de organisatie over. Dit kan handig zijn in situaties in de binnenstad, op grote hoogte of ze kunnen advies geven met betrekking tot milieu kwesties. Zo kan de levering in overleg met de klant goed verlopen.

In geval van nood

Heb je een noodsituatie waar je snel glas nodig hebt, dan kan je 24x7 bellen met de reparatieservice. Deze service is dus ook beschikbaar op weekenden en feestdagen. Als je raam gebroken is heb je snel hulp nodig en de Glaskoning heeft mobiele werkplaatsen verspreid over het hele land die snel aanwezig kunnen zijn. In extreme nood kunnen ze binnen 30 minuten op locatie staan. Het glas dat geplaatst wordt heeft garantie en de monteurs leveren vakmanschap. En dit alles voor een mooie prijs.

De Koninggroep

De Koninggroep is een familiebedrijf in staal-, spuit- en conserveringswerkzaamheden en de glaskoning is hier deel van. Al meer dan 25 jaar zijn ze actief in binnen- en buitenland. Ze streven er naar goede kwaliteit te leveren, afspraken na te komen en een gunstige prijs te bieden. Zo hebben ze een top positie in de markt bereikt die synoniem staat aan betrouwbaarheid en degelijkheid.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback